Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

8. Apr 2008

23:43

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Tātad tā. Steidzami jāmaina sociālā politika, lai vismaz 2x mēnesī katrs iedzīvotājs, kas vecāks par 3 gadiem, apmeklētu savai vecuma grupai atbilstošu deju/danču pasākumu. Ieviest dzelžainu uzskaites un kontroles sistēmu - ja neapmeklē dančus, veikalos var nopirkt tikai pārtiku, un to pašu ierobežotā daudzumā - tikai dzīvības vilkšanai.

Tagad pirmsvēlēšanu solījums - pusgadu pēc sistēmas palaišanas par vismaz 20% samazināsies noziegumu skaits; astmas, neirožu un slīpā gala gadījumi tiks izskausti pilnībā, darba ražīguma indekss pakāptos par 7 vienībām. Pēc gada...i tut Ostapa poņeslo!

Ārlietu ministriju un integrācijas komisiju izformēt, darbiniekus norīkot Sedas purvā uz 3 mēnešu galvas iztīrīšanas kursu, pēc tam pārkvalificēt par muzikantiem un deju pasniedzējiem. Manuprāt, Iļģu un Reelroads kopīgais koncerts aizstāj kādu gadu krēslā pirdēju darba, vismaz pilnīgi noteikti teorētisko labudu par integrācijas jautājumiem.

Mesjē Pežo ceļojošais cirks - viss, eju rakstīt atlūgumu.

Mentalitāte. Pirms Iļģu sadaļas ls10 biļešu īpašnieki (apakšā) kā roņi metas uz grīdas - nu tik sēdēsim, nu tik klausīsimies, ls30 apmeklētāji sēž balkonā, kustina zūmus un šūpo rotaslietas (skaņa tur bijusi sūdīga - tumbas zem balkoniem). Reizniece dabū paskubināt publiku, sak te jau nav stīgu kvartets la minorā. Pirms krievu šova sākšanās jau jūt elektrizēto gaisu, kas prasmīgu zavoģilu sablīvēts, šķiet pats iekustina publiku. Atsevišķs stāsts ir bandu kopīgo sadaļu. Danči, pļaskas, spilveni pa gaisu, nu vārdsakot če po če. Vakara joks - cirkaču stilizētas matrjoškas/ģevicas uz skatuves ārdās, beigās - nu vi poņimaete, eto vlaģelci biļetov iz VIP sektora ispoļzovaļi pravo tanca na scene.

Ritmiskas kustības noņem stresu, protams ka tā nav folkmūzika (šķiet, to neviens arī neapgalvo), bet ritmi, uz kā tā mūzika būvēta, pilnīgi noteiktti ir ar pavisam noteiktu fišku. Nu, kautkas no sfēras "kāpēc agrāk baznīcu zvani zvanīja" - jā, noteiktām skaņām ir noteikta ietekme uz dzīviem organismiem. Vārdu sakot, ogramennijs poziķivņiks, ko arī jums novēlu.

(4 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]starro
Date:9. Aprīlis 2008 - 08:02
(Link)
lūk, tādai jābūt recenzijai! lai profesionāļi-kritiķi pamācās kā atspoguļot un spoguļoties.
Pats gan diemžēl netiku, taču tiku pie abiem CD, kas jau vakar tika griezti vien pa riņķi.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]chaj
Date:9. Aprīlis 2008 - 10:02
(Link)
Un tagad es nožēloju, ka reklāmu pasākumam redzēju, bet neaizgāju. Brīnišķīga recenzija.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:9. Aprīlis 2008 - 13:28
(Link)
un es aizvakar Cibā piedāvāju biļeti par velti. He, viņi nezina, ko ir palaiduši garām! :)
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:20. Aprīlis 2008 - 14:43
(Link)
šiem puksti, šķiet liecina, cik daudz pasaulē foršu...tādu kas ķer līdzīgu vilni, cilvēku.
(Reply to this) (Parent)