iedarbīgas zāles ([info]bez4pieci) rakstīja,
@ 2007-05-15 07:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pamodos ap diviem dēļ pērkona negaisa, sākumā man likās, ka kāds no pretējās mājas mani fočē, jo tieši tad gāju uz tualeti. kad apgūlos, tad viss sākās.

papriekš bija gonkas pa kaut kādu šoseju ar sporta mašīnām, man bija baigais tur mclarens vai kaut kas tamlīdzīgs, bet tas nebija mans, nu, zagts, un otrā mašīnā sēdēja kaut kāda velnišķīga meitene. piebraukuši pie kaut kādas meža villas, apstājāmies, un es, pārlekdams uz otru mašīnu, savējai ieslēdzu atpakaļgaitu tā, lai viņa brauc atpakaļ un uzsprāgst. rezultātā kaut kur pazaudēju bikses, bet kājas man bija melnas kā melnādainam, un šlanga vietā kaut kāds zariņš, bet ne par to stāsts - tā māja izrādījās manu vecāku māja, bet velnišķīgais meitietis sākumā ar viltu, bet pēc tam, piedraudot ar šauteni, tika tur iekšā un vilka manas mammas kleitas, un tad ar to pašu šauteni izdabūja mani ārā, un man pirmā doma bija, ka, nu, bez tām biksēm (un nu jau bija pazudis arī krekls) būtu viegli notēlot trako, lai ieliek tvaicenē, būs ēdiens un pajumte, un tā arī notika, bet velnišķīgi slikti tur bija, tāpēc devos izcīnīt no velnišķīgās sievietes savu senču īpašumu, ar viltu ielavījos iekšā, un sagaidījis atbilstošu momentu, sagrābu viņas pistoli, un viņa sāka aizstāvēties, metot man ar celofānā iepakotu baltmaizi, un katru reizi viņa izlikās, ka viņai ir nazis, bet īstenībā tā bija tikai baltmaize, un tā es viņu dabūju ārā, bet mēs sākām cīkstēties, un mani spēki kaut kur zuda un... es pamodos.

tad atkal aizmigu, un mēs jau bijām tādā kā 2d datorspēlē, es biju ugunslauva, bet viņa bija snowman, un es viņu izkausēju ar uguns lodēm, tā izkausēju, nu, ka galva pazuda,bet vajadzēja, lai uzsprāgst, tā noteikumos bija raxtīts, tad es aktal pamodos no tā, ka uška, no palodzes lekdama, piezemējās tieši uz manām olām, un tas gan bija tāds kā kronis visam, un es izlēmu, ka vairāk to nevar turēt, un...

labrīt!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chocho_chocho
2007-05-15 08:45 (saite)
mani arī pamodināja pērkons.:>

(Atbildēt uz šo)


[info]surprise
2007-05-15 20:58 (saite)
olalā,
kādam naktīs interesantas pasakas!!! :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?