iedarbīgas zāles ([info]bez4pieci) rakstīja,
@ 2007-02-08 16:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar notika šoziem pirmais mēģinājums noslēpot no kalna. vispirms aizbraucām līdz pilsētas trasei un tur, protams, sagaidīja pārsteigumi. pirmākrt, jaunais bugelis (krēsliņi!), kurš, otrkārt, vislaik lūza, un, treškārt, strādāja tikai līdz desmitiem (!?). tad tauta nobalsoja par došanos uz rāmkalniem, kur gan es nevienu kalnu neredzēju - tikai bugeli.

taču tur ir lieliska ēstuve, kas saucas lasītava! pie sienām no grīdas līdz griestiem nokrauts ar grāmatām, starp kurām ir arī dažas tīri tā neko. piemēram, atradām latviešu valodu astotai klasei, acīmredzot, krievu skolām. kā viens no uzdevumiem kaut kur grāmatas vidū ir atrodams rāmītis ar pavēli iemācīties un atkārtot sekojošus vārdus: izdrāzt, iespraust. pēc tam par šiem pašiem diviem vārdiem seko gramatikas uzdevums, kur tos jāievieto tekstā dažādos locījumos. teksts ir par zvejnieka dēlu, kurš drāž un sprauž airus, un tādā garā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]annuska
2007-02-08 17:33 (saite)
labāk būtu braukuši uz Kaķīša kalnu

Rāmkalni, manuprāt, domāti, lai speciāli mācītos braukt ar bugeli:D Aiz bugeļa 2m attālumā vismaz pirms pāris gadiem bija gandrīz vertikāla krauja uz otru pusi, nogāzē sasprausti mietiņi, uz kuriem iespējams uzdurties papildus, kad nokūleņo. Man izdevās tikai nokūleņot, skats bijis tāds, ka es kaklu lauzīšu. Pēc tam uz kraujas sapulcējās cilvēki un skatījās lejup uz mani, cerēdami, ka būs kas interesants. Mārtiņš galīgi bāls. Bet man bija tikai elkonis nobrāzts. Tomēr neloģisks bugeļa nobeigums priekš iesācēju kalna.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2007-02-08 18:15 (saite)
nujā, vakar viņi tur uz tās kraujiņas speciāli pūta sniegu.

a kaķis, kā runāja, esot noledojis, tāpē nebraucām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]annuska
2007-02-08 20:04 (saite)
a jūs rīt uz Baiļiem no darba gadījumā nebraucat?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bez4pieci
2007-02-08 20:08 (saite)
nē, laikam, cik man zināms,tad nē. kāpēc?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]annuska
2007-02-08 20:13 (saite)
r.aģentūru ziemas prieki. no manējās brauc 40 cilvēki. es komandā tomēr nepieteicos, bet līdzi braukšu, slēpošu individuāli:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?