iedarbīgas zāles ([info]bez4pieci) rakstīja,
@ 2006-01-27 10:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
este tā domāju, ko man ar to slimību darīt, un ta, re, uzdūros nepamatoti novārtā atstātajai [info]skuka un [info]anonymous dāvinātajai zinātniskajai brošūrai KA AR SAĻBAARIBU EEGUHT UN USGLABAT WESELIBU (h. maltens, jaunā blahsma, riga). weselība ir tieši tas, kas man vajadzīgs!

viss sākas ar lieliem burtiem WARISCHANA KA KULTURAS FAKTORS, kam seko plašs un garš apraksts par vielmaiņu un visādu skābju izdalīšanos un neizdalīšanos. minēts arī, ka ilgstoscha wispahriga baroschanās ar saļbaribu attihstibas wehsturiskās gaitas dehļ naw eespehjama. pieminēts arī, ka - laivaikā - sasmalzinaschana ar nazi un no rokas ir apgruhtinoscha, ieteikts vienmēr un visur lehtot maschinu.

tālāk seko receptes, kur atrodams, kā pasniegt mehrzetas wihges, pagatavot ahbolu bietes ehdeenu (petz dr. bricher-bennera), turpat arī swaigu ahbolu pirejs. par svaigiem tomātiem autors h. maltens ir lakonisks:  swaigus tomatus war pasneegt ar waj bez sahli ka (sic!) uzehdienu. pie klahtehdeeneem nez kāpēc parādās (sic2!) JEHLAS OLAS (1-2 jehlas olas labi sakuļ ar drusku zukuru un weena zitrona sulu. bez zukura zukurslimneekeem ļoti peemehrota kā ikdeenas peedewa).

Nobeigumā autors uz nakti iesaka saēsties bagatigā nehrā daschadus reekstus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?