este tā domāju, ko man ar to slimību darīt, un ta, re, uzdūros nepamatoti novārtā atstātajai
skuka un
anonymous dāvinātajai zinātniskajai brošūrai
KA AR SAĻBAARIBU EEGUHT UN USGLABAT WESELIBU (
h. maltens, jaunā blahsma, riga). weselība ir tieši tas, kas man vajadzīgs!
viss sākas ar lieliem burtiem WARISCHANA KA KULTURAS FAKTORS, kam seko plašs un garš apraksts par vielmaiņu un visādu skābju izdalīšanos un neizdalīšanos. minēts arī, ka
ilgstoscha wispahriga baroschanās ar saļbaribu attihstibas wehsturiskās gaitas dehļ naw eespehjama. pieminēts arī, ka - laivaikā -
sasmalzinaschana ar nazi un no rokas ir apgruhtinoscha, ieteikts vienmēr un visur
lehtot maschinu.
tālāk seko receptes, kur atrodams, kā pasniegt
mehrzetas wihges, pagatavot
ahbolu bietes ehdeenu (petz dr. bricher-bennera), turpat arī
swaigu ahbolu pirejs. par svaigiem tomātiem autors h. maltens ir lakonisks:
swaigus tomatus war pasneegt ar waj bez sahli ka (sic!)
uzehdienu. pie
klahtehdeeneem nez kāpēc parādās (sic
2!)
JEHLAS OLAS (1-2 jehlas olas labi sakuļ ar drusku zukuru un weena zitrona sulu. bez zukura zukurslimneekeem ļoti peemehrota kā ikdeenas peedewa).
Nobeigumā autors uz nakti iesaka saēsties
bagatigā nehrā daschadus reekstus.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: