Berta Kibicers ([info]berta_kibicers) rakstīja,
@ 2006-09-17 10:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: quixotic

etiopu sargs
Dienas vidū skrienu uz Jeruzālemes teātri cerībā, ka vēl ir atlikušas kādas biļetes uz iemīļoto Kibbutz Dance Company, kura dzimto valsti un kibucu apmeklē visai reti. Pēkšņi dzirdu, ka viens skaļi dzied etiopu dziesmas, bet laukumā pie teātra neviena nav. Tikai pieskrējusi pie kasēm ieraugu sargu, skaisti mellu un priecīgu. Viņš pārtrauc dziesmu (tā neesot etiopiešu, bet amhariešu valodā) un, izstiepis rādītājpirkstu un īkški, paspaida manu mugursomu kā bulciņu. Neatverot. Vakarā viņš sēž, barjeru ieskauts, pie pašas ielas. Mēs draudzīgi noburkšķam viens otram erev tov. Dziedošais apsargs apskata cilvēkus, kas dodas uz Rivkas Krounas auditoriju skatīties filmu par Kubu, un kārtīgi atver arī katru vismaziņātāko un spožāko teātra somiņu.

Pa dienu viņš slinko un dzied, pa vakariem strādā un atver muti vienam vienīgam jautājumam: "vai tev ir ierocis?" Ziniet, daļai ir.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]de
2006-09-18 10:59 (saite)
pēc tā viena, tā garā vakara sapratu, ka neciešami vajag Idanu Raičeli; izmeklējos, bet jauno cd tīklos neatradu; kolīdz radās izdevība, atguvu veco un kaifoju, kaifoju..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Idan Raihel
[info]berta_kibicers
2006-09-21 00:20 (saite)
Man ir viņa jaunākais cd, Mimaamakim, bet tas pirmais laikam ir labāks. Viņi nesen bija Etiopijā un Raihels koncī stāstīja, ka visu to daļu amhariešu valodā un gēzu, ko te nesaprot, tur saprot un otrādi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Idan Raihel 2
[info]berta_kibicers
2006-09-21 00:23 (saite)
ps šurpu brauc 2 bapistu ķotkas (es laikam uzstāšos ar runām, ka pat enģeļi apgalvojuši, ka Kristus Kapā Viņa nav :)un tad palūgšu 1 svetceļnieci aizvest mammai Raihela otro cd. Kaukadtak tu varēsi Idana dēļ ar manu mammu pārklāties...piem. "kāzu" bilžu dēļ, kur visi izskatās iezaļi un kā mošejā rindās sasēdināti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?