belmondo ([info]belmondo) rakstīja,
@ 2019-06-03 10:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
administratori
Dostojevskis Velnos apraksta administratoru varu. Kafka protams arī to dara, bet man Dostojevskis, protams, tuvāks, jo trakāks un vispār nepieklājīgi uzvedās. Un rakstīja romānus, lai atdotu parādus. Bet par to administratoru varu. Viņi protams ir cietuši un turpina ciest no neapmierinātām vajadzībām, bet fak viņu raibais, kāpēc skolas kancelejas darbiniece, kurai es jautāju laipni un sirsnīgi par to, kā iesniegt bērna dokumentus, atļaujas mani izmēdīt? Un es jūtu, kā viņa beidz tai brīdī. Es tiešām to jūtu un fak jū, es nezvanīju, lai tevi apmierinātu.

No otras puses: tā ir tā cilvēcīgā daļa viņā tipa un caur to tieši it kā var arī izlauzties no tās saltās, vajadzības neapmierinošās kastes. Tomēr...okei...gan jau viņa pati tiks galā. Es tik gribēju palamāties. Manam bērnam raksturojumā arī rakstīts, ka viņa parāk daudz lieto rupjus vārdus. Ak, māmiņa, rakstītāja.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms– šis lietotājs ir atslēdzis anonīmo / nedraugu komentārus. Tu vari rakstīt tikai tad, ja belmondo ir ielicis tevi savā drauģeļu sarakstā.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?