belmondo ([info]belmondo) rakstīja,
@ 2019-05-24 07:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
aplidošana
Visi ierodas skaisti. Sievietes ir sapucējušās, kaut Veronika minēja, lai nepucējas. Vienīgās, kas ir paklausījušas viņas teiktajam ir: Šeila - feeling good autore un Nikija - bērnu autore. Nikijai gan ir miroņgalva uz krekliņa, kas, kā vēlāk izrādās, ļoti veiksmīgi iekļaujas interjerā. Es arī esmu sapucējusies, par ko jūtos neērti, bet tikai kādu brīdi. Mums, stāvot vestibilā un gaidot, kad varēsim visi kopā, kā klase, doties uz piecu minūšu attālumā atrodošos atklāšanas vietu, ierodas Gaļina un aizēno visus mūsu pūliņus.
Vakara gaitā mēs, es, tai skaitā, meklēsim un atradīsim iemeslus, kāpēc viņa nav forša: es viņai izteicu komplimentu par to, kā viņa izskatās, bet viņa vienkārši skatījās uz mani un neko neteica; viņa saka, ka Ukraina nav nopietnākā Krievijas problēma; viņa runā tikai ar vīriešiem...Patiesībā vīrieši runā ar viņu. Šeit ir ļoti daudz vīriešu, kas ir visu mūžu audzināti būt uzvarētāji un viņi to dara, apzināti vai neapzināti- aplido šī vakara galveno balvu. Kādā brīdī ierodas milzīgs vīrietis ar savu partneri, maza auguma sievieti, kura ir dusmīga, viņiem acīmredzot ir domstarpības, viņi nokavē oficiālās runas, viņi paēd t.i. viņš paēd, viņa skatās sevī iekšā, vīrietis ar dažiem sasveicinās. Tad viņi izmet mazu loku, neiekļaujot vakara galveno balvu, un pazūd. Aiziet uz viesnīcu bļaustīties un kniebties.
Reičela ir ļoti nozīmīgas izdevniecības pārstāve. Viņa ir ļoti glīta, mazliet nervozi, skaista sieviete. Viņa ir sasniegusi ļoti daudz. Vairāk nekā daļa šai zālē atrodošos vīriešu. Tomēr, mirklī, kad viņa uztraucās par savu vīrieti, kurš drošvien šovakar Gaļinai saka: tell us, what kind of thing are You un pieliecas tuvāk, lai varētu ieelpot zieda smaržu, viņa it kā zaudē pamatu zem kājām un izgaist.
WTF.
visi vārdi ir izdomāti. nekas tāds nenotika.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms– šis lietotājs ir atslēdzis anonīmo / nedraugu komentārus. Tu vari rakstīt tikai tad, ja belmondo ir ielicis tevi savā drauģeļu sarakstā.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?