Pilnmēness nogurdinātie - mana kārta

About mana kārta

Previous Entry mana kārta1. Jun 2016 @ 16:45 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 1. Jūnijs 2016 - 22:01
(Link)
tas labs padoms.

a diētas pa lielam huiņa. ciktāl runa par uzturu, jāsaskaita vnk, cik kalorijas tu ikdienā noēd, un jārēķina, ko var atmest, lai būtu biki zem svara noturēšanas robežas (kuru var apskatīties kaut vai , un tad gribot negribot sāksi slaikoties, ja vaina kvantumā.
[User Picture Icon]
From:[info]jim
Date: 2. Jūnijs 2016 - 11:45
(Link)
tik vienkārši tas nav - palasīju nesen vairākus rakstus, kur bija uztaisīts pētījums par tievēšanas šova "Biggest Loser" dalībniekiem. īsumā - dalībnieki cikturto mēnešu laikā ar dramatiska kaloriju skaita un sportošanas pieaugumu nomet ļoti daudz svara. pāris gadus vēlāk gandrīz visiem svars ir plusmīnus atpakaļ, bet pilnīgi visiem sapista vielmaiņa - viņu organisms burno par 500 vai vairāk kalorijām dienā mazāk nekā vajadzētu. cilvēka organisms ir pārāk adaptīvs un dinamisks, lai tur strādātu tik plika matemātika.
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 2. Jūnijs 2016 - 11:59
(Link)
nu, jā, man šķiet, ka dramatiskums organismam kāreiz nepatīk -- labāk nomest 10% no kaloriju skaita un mierīgi tievēt gadu, nekā mēģināt pa diviem mēnešiem nomest to, kas audzis gadiem.

a tur nebija rakstīts, vai tie dalībnieki pēc šova tos pāris gadus turpināja arī sportot un ēst mazāk?
[User Picture Icon]
From:[info]jim
Date: 2. Jūnijs 2016 - 12:13
(Link)
ja ir interese, var pagūglēt, bet nu ideja bija tāda, ka, lai saglabātu nosisto zemo svaru, jāēd tipa četras salātlapas dienā - ja ēd normāli (ne par daudz), tad svars strauji lec atpakaļ, jo ķermenis tagad dedzina visu daudz lēnāk un zinātnieki plāta rokas.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba