Pilnmēness nogurdinātie - Par vīriešu pieeju ēdienu gatavošanai

About Par vīriešu pieeju ēdienu gatavošanai

Previous Entry Par vīriešu pieeju ēdienu gatavošanai23. Jan 2012 @ 21:37 Next Entry
(ir doma)
From:[info]unpy
Date: 23. Janvāris 2012 - 22:36
(Link)
Nejauc mums, [info]tante galvu! Kāda jēga ir no tā, ka pusi garšvielu piegāž pa vidu, aber pusi - pašās beigās?
[User Picture Icon]
From:[info]krii
Date: 23. Janvāris 2012 - 23:14
(Link)
Tad puse, savārās kopā un dod "iesūkušos/ievārījušos" garšu, bet otra puse - svaigo garšo.
Ja visu saber sākumā, sanāk eklektika, kurā atsevišķās garšas grūti izšķirt.
From:[info]unpy
Date: 23. Janvāris 2012 - 23:17
(Link)
Redz, kā, izrādās. Būs jāņem vērā.
[User Picture Icon]
From:[info]tante
Date: 23. Janvāris 2012 - 23:18
(Link)
kā var sajaukt to, kas jau tāpat baisā bardakā?????...;)
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba