| Par vīriešu pieeju ēdienu gatavošanai |
Par vīriešu pieeju ēdienu gatavošanai | 23. Jan 2012 @ 21:37  |
|---|
| From: | unpy |
| Date: |
23. Janvāris 2012 - 22:36 |
|
|
|
|
(Link) |
|
Nejauc mums, tante galvu! Kāda jēga ir no tā, ka pusi garšvielu piegāž pa vidu, aber pusi - pašās beigās?
![[User Picture Icon]](http://klab.lv/userpic/171415/1326) |
| From: | krii |
| Date: |
23. Janvāris 2012 - 23:14 |
|
|
|
|
(Link) |
|
Tad puse, savārās kopā un dod "iesūkušos/ievārījušos" garšu, bet otra puse - svaigo garšo. Ja visu saber sākumā, sanāk eklektika, kurā atsevišķās garšas grūti izšķirt.
| From: | unpy |
| Date: |
23. Janvāris 2012 - 23:17 |
|
|
|
|
(Link) |
|
Redz, kā, izrādās. Būs jāņem vērā.
![[User Picture Icon]](http://klab.lv/userpic/87731/2336) |
| From: | tante |
| Date: |
23. Janvāris 2012 - 23:18 |
|
|
|
|
(Link) |
|
kā var sajaukt to, kas jau tāpat baisā bardakā?????...;)
|
|
| Top of Page |
Powered by Sviesta Ciba |