Par vīriešu pieeju ēdienu gatavošanai |
Par vīriešu pieeju ēdienu gatavošanai | 23. Jan 2012 @ 21:37 |
---|
|
From: | tante |
Date: |
23. Janvāris 2012 - 22:32 |
|
|
|
(Link) |
|
vispār ar garšvielām ir tā, ka labāk, pareizāk un rezultātā arī garšīgāk ir, ja pusi no paredzētajām garšvielām (izņēmums piparu graudiņi, anīsa zvaigznīte, vaniļas pāxts un visi pārējie puskoka gabali) liek apmēram pa vidu vārīšanai, bet otru pusi minūti-divas pirms vārīšanas beigām..:)
From: | unpy |
Date: |
23. Janvāris 2012 - 22:36 |
|
|
|
(Link) |
|
Nejauc mums, tante galvu! Kāda jēga ir no tā, ka pusi garšvielu piegāž pa vidu, aber pusi - pašās beigās?
|
From: | krii |
Date: |
23. Janvāris 2012 - 23:14 |
|
|
|
(Link) |
|
Tad puse, savārās kopā un dod "iesūkušos/ievārījušos" garšu, bet otra puse - svaigo garšo. Ja visu saber sākumā, sanāk eklektika, kurā atsevišķās garšas grūti izšķirt.
From: | unpy |
Date: |
23. Janvāris 2012 - 23:17 |
|
|
|
(Link) |
|
Redz, kā, izrādās. Būs jāņem vērā.
|
From: | tante |
Date: |
23. Janvāris 2012 - 23:18 |
|
|
|
(Link) |
|
kā var sajaukt to, kas jau tāpat baisā bardakā?????...;)
|
|
Top of Page |
Powered by Sviesta Ciba |