Pilnmēness nogurdinātie - zomg, roxorz!

About zomg, roxorz!

Previous Entry zomg, roxorz!7. Dec 2010 @ 19:07 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]rasbainieks
Date: 8. Decembris 2010 - 15:34
(Link)
Решение Комитета ООН является окончательным и не подлежит обжалованию. Теперь Латвийская Республика обязана устранить нарушение в отношении Леонида Райхмана, а также принять необходимые меры, включая изменения в законодательстве, чтобы схожие нарушения не повторились в будущем. В течение 180 дней правительству необходимо отчитаться о выполнении решения.

tāds ieteikumiņš :)
[User Picture Icon]
From:[info]indulgence
Date: 8. Decembris 2010 - 16:12
(Link)
Un? Mani nekrata, kā kāds žurnālistiņš ko traktē - visu nosaka tikai un vienīgi starptautiskā likumdošana. Un juridiski šādam lēmumam ir ieteikuma raksturs, lai ko kāds tur neklaigātu.

Aber tas, ka "buks" (meža lops) un "buka" (kučiera sēdeklis) pareizā latviešu valodā esot viens un tas pats - tas gan dara niknu.
[User Picture Icon]
From:[info]rasbainieks
Date: 8. Decembris 2010 - 16:15
(Link)
starp citu, pavisam mierīgi var iet uz attiecīgo iestādi, likt galdā argumentu, ka mainot galotni, mainās vārda nozīme, un būt anna buks uz veselībām. (zinu precedentu ar vilks - vilka)
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 8. Decembris 2010 - 17:25
(Link)
Nē, nu viss jau ir ļoti skaisti, protams.

Tikai šādā veidā sākot, mēs momentāli nonāksim pie tā, ka latviešu valoda (tāpat kā jebkura cita valoda, kura modificē vārdu formas, lai norādītu deklinācijas vai jelko citu) ir neatbilstoša cilvēktiesībām kā tāda (rekur vēl tūlīt piesiesies par genderiem) un principā tā ir jālikvidē un jārunā tikai krieviski vai angliski, nu, vai arī angliski, tikai jāatceras "chairman" vietā lietot "chairperson".

С чем лично Вас тогда и чувствительно поздравлю.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba