Pilnmēness nogurdinātie - Antropocentrisms vulgaris

About Antropocentrisms vulgaris

Previous Entry Antropocentrisms vulgaris15. Maijs 2010 @ 13:19 Next Entry
Sedlenieks izcēlās un kā vienmēr nogriezis iespēju komentēt, kas viņaprāt, ja pareizi atceros, "cēla diskusijas kvalitāti", acīmredzot tādā Orveliskā newspeak izpratnē — nogriežot tās iespējamību.

Anyway, lai arī es principā piekrītu tam, ka amatpersonu atalgojuma publicēšana var būt netīkama tīri sadzīvisku un godīgu iemeslu pēc (piemēram, es esmu kādas nozares speciālists un vienlaikus amatpersona. ja es gribu aiziet privātajā sektorā, tad, piesakoties darbā, apstāklis, ka potenciālais darba ņēmējs var apskatīties manu algu, samazina manas manevra iespējas izsist sev lielāku), jānorāda, ka Šadurska grozījumi ir pilnīgi bezjēdzīgi.

Jo amatpersonas iestādē ir tikai dažas -- vadītāji, viņu vietnieki, iepirkumu komisijas locekļi, un principā viss. Ir konkrētas valsts iestādes, kur ir daudz ierēdņu, bet arī tie nav amatpersonas. Lielākā daļa valsts pārvaldē strādājošo ir vienkārši darbinieki. Ne ierēdņi. Ne amatpersonas. Bet grāmatveži, apkopējas, personāla speciālisti, inspektori tur varbūt visādi un tā.

Tas padara bezjēdzīgus Klāva spriedelējumus par apkopējām Izglītības ministrijā. Savukārt Šadurska grozījumus padara bezjēdzīgus tas, ka amatpersonas jau iesniedz publiski pieejamas deklarācijas katru gadu, kur norāda VISUS savus ieņēmumus, ne tikai algu.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]indulgence
Date: 15. Maijs 2010 - 18:18
(Link)
Tev bija iespēja tak klātienē visu pateikt, kas uz sirds - aizmuki. ;P
[User Picture Icon]
From:[info]oblica
Date: 15. Maijs 2010 - 21:10
(Link)
Beidz, jūs jau pavisiem pieteikami močījāt, ja vēl begemots būtu palicis, Klāvam atliktu vien kārtīgi piedzerties. :)
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 15. Maijs 2010 - 23:51
(Link)
nepaguvu :) nu neko, jāmēģina citreiz!
[User Picture Icon]
From:[info]justmy2cents
Date: 16. Maijs 2010 - 13:25
(Link)
Domā, ka tas ir pa lielam slikti, ka visi zinātu algas? Traucētu izsist sev lielāku? So what? Ok, ir nodarbes, kurās ir novērojama korelācija starp spēju strādāt un spēju izsist sev algu. Bet to nav diži daudz. Un dažās nodarbēs ka tik nav pat negatīva korelācija.
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 17. Maijs 2010 - 08:10
(Link)
Referēju tevi uz [info]martcores postu, īpaši uz komentāriem. :)
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba