bebriic ([info]bebriic) rakstīja,
@ 2010-01-12 09:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: apathetic

[apātija]*
.man vajaga miegu.. pēdējās 3 naktis katru nakti gulētas 4 stundas.. es vairs nevaru. nekad mūžā neesmu dzērusi kafiju, kolu un enerģijas dzērienu kopā. bet tagad es to darīju. toties vakar noliku kora literatūru pie Griņēviču, kurš apskatīja manu darbu, smagi nopūtās, paskatījās uz mani un teica: "Ej ar mieru..", un ierakstīja ieskaiti sekmju lapā. :D
.vakar mācījos harmoniju un speci. partitūras.. neko nezinu no galvas.. lielā forma - Bēthovens - mani nobeigs. vakar aizmigu uz klavierēm, tās spēlējot. gulēju atkal 4 stundas. jau no 7iem mācos harmoniju un speci. un vienalga visu nezinu. kā es šodien un rīt to nokārtošu??
.es pat kājas vairs pavilkt nevaru.. vakar, lai ejot mājās no Akadēmijas neaizmigtu, piezvanīju vienai paziņai. un pat runājot jau sāku slēgties laukā.. tā ir stadija.
.pēc šī visa es diennakti gulēšu. vismaz. to nu es jūtu. vēl tikai jāiztur šodiena un rītdiena.. ja es nenomiršu, būs labi. lai gan šobrīd es atrodos ļoti dīvainā pasaulē - kaut kur starp īstenību un miegu..
.vakar pēc diriģēšanas tur pat Akadēmijas foajē sabruku. man nebija spēka aiziet līdz krēslam un apsēsties. vienkārši nebija.
.Anetīt, es vakar Tev zvanīju, jo man vajadzēja dzirdēt Tavu balsi.. man vajadzēja ar kādu parunāt, lai neaizmigtu, jo man vēl bija ļoti daudz jāizdara. un tomēr nācās cīnīties pašai.. kas tas par jocīgu numuru, no kā Tu rakstīji ziņu??.
.viss.. jāiet uz TO iestādi, uz kārtējo ieskaiti.. Dievs, dod man pārdzīvot šodienu un rītdienu!!. un tad būs pilnīgs miers.. Jēzu, dodi man, lūdzams, spēku, jo es vairs nespēju.. tas ir grūtāk, nekā man likās.. daudz grūtāk..
.un man visu laiku drausmīgi salst. ne no aukstuma, bet no noguruma..



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?