Taurīns

« previous entry | next entry »
Nov. 28th, 2021 | 03:24 pm
music: Zintnieks - Alkonauts

Pret alkoholu principā man nav iebildumu, jebšu pats lietoju reti (un savu naudu tērēju tikai lētā un vieglā gala džoniem, saldinātajiem "sidriem" un tamlīdzīgiem), jo dodu priekšroku citām augu valsts piedāvātajām abstrahēšanās alternatīvām, alkohols uz mani iedarbojas iemidzinoši, kas manā uztverē ir kontraproduktīvi, tas ir dārgs, neveselīgs, un, cik esmu novērojis, tie cilvēki, kuri man nepatīk, parasti arī dod priekšroku šim augu valsts un mūsdienu ķīmijas piedāvātajam apbreinināšanās variantam. Tāds, piemēram, ir nomācošais vairums metālistu, tāpēc metālismam sevi tā pa īstam pieskaitīju tikai pēdējos vidusskolas gados, kas vispār bija 20. gadsimts (fui, 22. ir where it's all at). No mūsdienu ķīmijas šķidrumiem tad jau labāk ieguldīt naudu enerģijas dzērienos, jo tie daudzreiz garšīgāki un no tiem ir arī reāla jēga (katrā ziņā lielāka nekā no kafijas vai melnās tējas, spriežu pēc sevis). Tālab jau savlaikus brīdinu, ka sviesta čībā esmu piereģistrējis kopienu [info]taurins un plānoju tuvākā vai tālākā nākotnē ievietot izsmeļošu veikalā Santa un Barbara pieejamo enerģijas dzērienu topu/apskatu ar recenzijām, vērtējumiem un lielizmēra fotogrāfijām. Lj-cut nelietošu, jo LCD un [info]nistagms told me to. Jau laikus aicinu visus cibiņus, kas rauc degunu par Latest Posts pārvēršanos atprātotu wokeševiku atejas bedrē, pievienoties Pareta Lielajam Cibas Flirtam un/vai apsvērt iespēju pievienot tam arī šo kopienu. Pašlaik dzeru REIGN: Total Body Fuel: Melon Mania no 0.5 l skārdenes (feins, jebšu mazliet par saldu), bet ledusskapī rezervei vēl palicis viens maziņais SPICE: Conquer your fear .33 l toverītis (negribu kavēties, domājot, kā to taru trāpīgāk raksturot). Visā visumā uzreiz varu pateikt (Spoileris!), ka Santa un Barbara piedāvātais enerģijas dzērienu klāsts vienā setā izgriež pogas kā lielajiem, tā mazajiem RIMI. Mazajos vispār ir tikai Dinamīts (defaultais dzeltenais), Monsters (zaļais) un Redbull (to ridiculuously overpriced bs nekad nepērku). Marcipāns (agrāk arī šokolāde) un enerģijas dzērieni, that's what S&B does best

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {4}

siddharta

from: [info]siddharta
date: Nov. 28th, 2021 - 03:46 pm
Link

viens jautājums: kā risināt taurīna deficītu, ja diēta nosaka izvairīties no saldiem, gāzētiem dzērieniem (un citām cukurotām lietām)

Reply | Thread


Ever After

from: [info]bauda
date: Nov. 28th, 2021 - 03:49 pm
Link

Es neesmu par to domājis, bet esi laipni aicināts pievienoties kopienai un pacelt šo jautājumu tur. Vai tad vispār ir tāds taurīna deficīts? Es varu vēl saprast THC deficītu, bet taurīns jau ir paša izvēle un kā tāds der tikai stiprākajiem, jebšu nav arī tik bīstams kā, piemēram, azartspēles. Varu saprast azarta deficītu. To gan var viegli sublimēt internetā.

Reply | Parent


puika_vecis

from: [info]puika_vecis
date: Nov. 28th, 2021 - 09:03 pm
Link

Pag, bet vai taurīns ir bo augu valsts? Man šķita, ka tas no vēršiem tur un tā... Nez, moš no kāpostiem tagad sintezē?

Reply


snark

from: [info]snark
date: Dec. 6th, 2021 - 10:27 am
Link

Enerģijas uzrāvienam var lietot Löfbergs kofeīna ūdeni (kas nešķiet pārlieku saldināts), nu un no paštaisītajiem tad mate tēju.

Reply