lurker ([info]lurker) rakstīja,
Pagaidām braucu bez, gan pa pilsētu, gan pa šosejām, bet nobriedu vismaz uz sportiskiem braucieniem vilkt ķiveri, un pasūtīju tādu, kas cerams uz manas galvas tik ļoti neizskatīsies pēc milzīgas sēnes un būs mazliet ērtāka garos braucienos. Nezinu kā nonācu pie tādas izvēles, varbūt man vairāk iepatikās dzīvot, varbūt vienkārši sajutos nepiedienīgi uz šosejām, visu laiku redzot ķiverēs bruņotus velosipēdistus, kamēr pats braucu kepkā.

Bet no otras puses, cik man un maniem draugiem ir sanācis krist no velo, tajos retajos gadījumos, kad kritienā ir iesaistīta galva, parasti sanāk izsmērēt zodu/vaigu, un tādos gadījumos palīdzētu tikai motociklistu stila full face ķivere ar žokļa sargu, bet tādā vēl vairāk sautējās galva, un tā izskatās nevietā, ja vien tu nesacenties downhillā vai BMX trasē.

Ir vēl visa tā anti-ķiveru propaganda ar pētījumiem, ka autovadītāji tev dod mazāk vietas, ja tev galvā ir ķivere, jo tu izkaties "drošāks", un ka: "pilsētā vajadzētu būt droši braukt bez ķiveres, paskatieties uz Kopenhāgenu un Amstedamu". Daļa taisnības jau tur ir.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?