Pet ([info]pet) rakstīja,
Var arī bez krējuma.

Sagriež gabaliņos, pārber ar sāli, atstāj uz pāris stundām.

Tad nospiež ar rokām no visa suliņu (noņems sīvumu, ja vecākas/sausākas gailenes + 'glumuma' piegaršu), nospiesto suliņu lej podā bet pašu masu apcep sviestā, daudz, daudz sviestā ar moš kādu zaļumiņu vēl klāt. Nu un tad to gaileņu+sviesta masu ber virsū vārītiem jaunajiem karpelīšiem kā tādu taukainu aizdaru - nav gluži mērce bet ir tīri ok.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?