barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2014-10-10 12:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nezināmais zināmajā
Aptieķāre, kura strādā diennakts Kamēliju aptiekā vakar netieši apstiprināja jau agrāk ieskicēto hipotēzi – ka mūsdienu medicīna nav jaudājusi atklāt un objektīvi (!) apstiprināt faktu, ka saaukstēšanās un augšējo elpceļu slimības (iesnas, laringīts, klepus), to intensitāte ir būtiski atšķirīga vīriešiem un sievietēm.
Būsim precīzi, vīriešu iesnas, klepus un iekaisušās mandeles ir vismaz piecas reizes stiprākas un tas ir PA ĪSTO nopietni, tās noris daudz sāpīgākā, asākā un izteiktākā formā, dēvēsim to par MEGA SUPER PROFESSIONAL EXTRA, kamēr mums, daiļajām dīkdienēm nav pat īstu iesnu, ir labākajā gadījumā "iesneles", "klepelis" vai citi vīrusu produkti, jau ierastā produktu mazkaloriju, LIGHT versija.

Tāpēc, kā teica aptiekāre Amēlija diennakts Kamēliju aptiekā, PRET TO IR JĀATTIECAS NOPIETNI un piebēra man veselu sauju ar pulveriem ("mega"), jūras ūdens un tējaskoka pulverizatoriem ("ultra") un sprejiem dažādos iepakojumos un mātišķi piekodināja atcerēties, ka ikviens NOPIETNS VĀJINIEKS ir jāarstē arī ar nelielu devu kaut kā GARŠĪGA uzdzerama. Tā nu mēs vienojāmies, ka kungu zāļu papildus formula ir, brīvā klibā pierakstā, 25mlSMW+S , proti, 25 mililitri single malt viskija un saldumiņš, jo pat PRO saaukstēšanās ar' nav jau nekādas zobu sāpes, ka nevarētu iesukāt mazliet našķa.

Un joku te nekādu nav. Sieviešu iesnas ar vīriešu iesnām nav salīdzināmas. Jo ko dara ledija, kad apaukstējas? Nu, drusku pačīkst internetā, jo acu tuša izsmērējas, sanāk neglīti pašiņi ar sarkanu degunu, varbūt aerobikā strādā ar vieglāku pulsu un viņa iekramsā siltu štrūdeli auksta eklēra vietā, taču dzīves nastu savā kumbrā mūsu varone īpaši nesamazina, ja vajag- arī uz Jaunā Vertera Ciešanām paklepot aizies. Un tas nav, nebūs un nevar būt salīdzināmi ar mūsu stiprinieku fundamentāli atšķirīgo stāvokli līdzīgā situācijā.

Tomēr tiesa kas tiesa,
ja vīriešu iesnas ir vismaz 5X nopietnākas un stiprākas, tad kā rāda vēl daži piemēri, pirkstus nozāģēt kungiem ir tīrais nieks un tāda sīkuma dēļ jau nu neies ar sterilām marlītēm niekoties. Dezinfekcijas spirtu taču vislabāk ir iedzert, piemēram, postošo iesnu profilaksei.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?