barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2014-08-20 21:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mistiski notikumi mitoloģiskos apgabalos
Ap to laivu padarīšanu vienumēr valda visādas mazsaprotamības. Viss neiespējamais nereti kļūst iespējams, iespējamais, savukārt izrādās nepaveicams. Because we can.
Teiksim, savlaicīga izbraukšana uz ūdens startiem ir fiziska neiespējamība, bet apturēt laiku un upi – kā viņreiz, kad samērā sportiski ļaudis ņem un vienā garā dienā noairē knapus piecus km, jo tie iemanās laiku padarīt vielisku visās matērijās un rūpīgi, nefiltrējot uzņemt visus irbenes lokatora starus uz sevi un reizi visā mūžā sajutās vai nu kā raiņi– pasauls daļas/atbildīgi vai nu kā pie pērtiķa iefiksējušies darvina evolucionētāji – iziet laukā no visa, gatavā metafizika.
Vēl tagad atceros, cik blīvs man šķita ūdens Irbē todien, trūka vien kripatas vertikāļu, lai pamēģinātu atrast sevī jēzuliņu un pa to vielu paieties. Par SUP dēļiem tolaik vēl neviens nerunāja.

Lai nu vai kā. Tā visa ir vēsture.

Bet šodien – šodien es mājās varu atrast latu monētas, savas pamatskolas liecības un atklāt, kas gan tik aizdomīgi tvanoja no "aiz vāzītes/zem puķītes" (tas bija tur noslēpies siera gabaliņš in transformation, nevis dālijas, kuras es vainoju organoleptiskā nesavaldībā jau vairākas dienas),
toties nekādi netrodu savu laivas lukturi, termosus un šādus-tādus apģērba gabalus pa ūdens līniju.

Teiksiet, kaucmindiet, naski nu sakārto māju? Tas nepalīdz. Nav. Nekur to nav. Es tomēr neizslēdzu, ka šī mantu kompānija tikpat nejauši arī atradīsies ietūcīta kādā grieķu krūšutēlā vai mājas tubā un iekārtota tā, lai nekas netiktu apskādēts, bet arī nojauta, ka "kaut kur jau būs" un/vai paļaušanās uz to, ka tas kungs mūs, haļavšcikus/jēriņus savus diktām mīl un sarga - tā šaistundā man nepalīdz.

Dārgumiņi, es taču jums neesmu nevienam iedevusi laivas lukturi, ko?
Un termosus, abus savus divus termosus? Iespējams, vienā bija pirmšķirīgs liellopa kaulu buljons, kā tagad atceros, ka Gaujā XXL visu neizdzērām.


Un trešais jautājums: kādu aplikāciju man uzlikt aifonam, lai vislabāk trackotu GPS? Man vajag, lai tas brīdina divās vietās (uzlikt marķieri pie Skaņā kalna un Ramatas pietekas).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?