atzīšos, ka pēdējā laikā siers uzdzen domas "kā viņi, pie joda, tagad sākuši gatavot sieru???". pārāk sāļs ir labākais, ko es varētu pateikt. kautkas attāli līdzīgs sieram, vienalga vai govs vai kazas. vienīgais izņēmums ir cietie un ļoti cietie un vēl atsevišķi mājās gatavotie. nav tā ka man kuņģī nav kautkādu fermentu - biezpienus ēdu mierīgi, gramus 200-400 vienā reizē, gan treknos gan liesos un viss ir lieliski. un ja vēl klāt karija ķirbi, tad vispār, jēlā kotlešmasa var ieskrieties :)
runājot par tārpiem un pārējo faunu, tad cilvēkiem vajadzētu papētīt kādas oliņas viņi apēd ar maisījumiem, kuros žāvētie augļi un rieksti un tik pēc tam pacelt gaļas āmurīti pret nevainīgu karbonādi. ho-ho-hoho!
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: