putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
tie "gaļā ir tārpi" var būt tikai cūkai, bet visas audzētavas pārbauda pirms pārdošanas. tā ka īsti nebūtu ieteicams ēst kūtiņas vai meža cūku, ja nav 100% drošs, ka pārbaudīts, vai arī termiski apstrādāts vismaz 15 min, vismaz 80+ grādos.
bet tā - tartariņš vai karpačo, lieliski taču.

tādu pavisam jēlu, no kilograma klucīša gan es nevarētu iedomāt skrubināšanai. :) un svaigu cūkas ādiņu!
man garšo pagaršot kotlešmasu. nevārīti cīsiņi, tas pats par sevi, bet cišiņš jau nav gaļa.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?