Prof. Biezpientaure ([info]biezpientaure) rakstīja,
Paga paga, termiskā apstrāde - tas ir vienpusīgs skatījums uz šo izstrādājumu. Ir taču lērums čatniju, kas ne reizi nav vārīti vai cepti. Man gribētos to iesaukt vārdā, kas ietver sevī gan originālo skanējumu, gan kautkā paskaidro gastronomiskās kvalitātes. Čāpstnis varbūt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?