barbala ([info]barbala) rakstīja,
Oi.

Tu īsti nederi EDS heiteru paraugkopai, jo esi rūdīts IT cilvēks ar 'vidējam sistēmas lietotājam' neraksturīgām zināšanām un prasmēm.

EDS lietotāja saskarne, piedotiet, ir anāla, bez paskaidrojumiem, ij neminēsim situāciju, kurā ja nu ir tā sagadījies, ka esi nodokļu maksātājs- fiziska persona, juridiska persona vai part vairākas, tad visupims, nevarēsi vienā sesijā parakstīt visas savas 3 deklarācijas; tas tad, ja atceries, kurā "škirklī" (NMS/XXX/ZZZZ) tas vispār bija jādara;nekādu skaidrojumu, intuitīvu soļu - to nebūs, visu savu nodokļu kontu bilanci apskatīt nevari. tur nav v;erts uzskaitīt nelaimes, jo vienīgais, par ko varam būt lepni ir tas, ka "mums vispār tāds ir", bet runāt par to, ka EDS kaut kādā mērā atvieglotu manu saistību pret valsti izpildi- tā nesanāks gan.



Pienestajā piemērā ar Rīgas mežiem: http://www.rigasmezi.lv/lv/par_mums/ jau arī, saprotams, nekā ekstrēma, vien parastā nedadomāšana par to, ar kādu diez, mērķi un nolūku apmektētājs ienirtu šajā egļu vietnē. protams, lai apskatītu rīgas mežaudzi, metropoles zaļās plaušas pa visu ekrānu. Un es vēlētos nošķirt vizuālas/struktūras/domāšanas nepilnības no apzinātas neiedziļināšanās lietotāja (nodokļu maksātāja) vajadzībās/vēlmēs/lietošanas scenārijos.





(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?