Nu, viss jau no katra cilvēka garšas kārpiņām atkarīgs. Un, ja kabaču ir 20 gabali, tad, protams, ir problēma tikt ar tiem galā.
Man dikti garšo tāds kabaču ēdiens : burkāni, sīpoli, tomāti, kabači, visu uz pannas apcep eļļā normālā, pareizajā secībā un pasautē ar pipariem un ko jau vēl grib likt klāt. Ēdas vieni paši auksti vai silti pie sviestmaizēm, pie gaļām pilnīgi visām utt.
Vēl ir garšīgi ar kabačiem plācenīši : uz skaidu rīves kabači, burkāni un kartupeļi (kabaču visvairāk), piemaisa klāt olas, sāli, cukuru, mannu vai miltus un forši, ja ir saulespuķu sēkliņas lobītas. Cep kā kartupeļu pankūkas un nenoēsties, cik gardi.
Kabaču karbonādes ir pē, piekrītu :) Un etiķa marinādē arī fui.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: