barbala ([info]barbala) rakstīja,
@ 2009-11-28 19:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jūras gaiļi krāsnī karst
Stokmaņa zivju vitrīnās no "svaigajām" nekas īpaši neleca murdā, izņemot ne visai glīta skata radības, vārdā jūras gailis.
Jūras zaķis (tie garšo kā slapji gurķi) jau pazīstams, jūras asaris arī, vajadzētu iepazīties ar šiem putniem. Angliski runājošajās zivjēdājzemēs tos saucot par gurnard vai sea robin, recepšu gan atradās pamaz, iespējams, cilvēce tikai nesen atklāja, ka tie ir ēdami. Tāpēc šīvakara vakariņām ir jāpiešķir eksperimenta statuss.

UPD: par eksperimenta rezultātiem, 50% no respondentiem ir "ļoti apmierināti", 50%- drīzāk vīlušies un sūkstījās par zivs nekādo garšo, asakām un savādo smaržu vienā no diviem sev servētajiem gabaliņiem. Apmierinātie respondenti gan nokopa 2x vairāk jūras gaiļu par tiem, kas vīlušies, tāpēc analizētā paraugkopa nav gluži identiska.

UPD 2: toties, Rankas piens ražo produktu vārdā "piparkūku kausētais siers", nosaukums un ideja šķita viegli-narkotiski-intriģējoša, rezultāts un produkta pielietojums šķiet viegli neizprotams. Lēšu, to varētu ziest uz pankūkām, vafelēm un tamlīdzīgiem miltu un pannas izstrādājumiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anonymous
2009-11-28 22:17 (saite)
Mums vienreiz sanāca hārdkors - cepām, oda pēc trāna un sanāca neieēdams kaut kas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barbala
2009-11-28 22:22 (saite)
Jāteic, ka rezultāts šovakar mani arī vīla, būs zināt. Šķiet, no baltajām zivīm visgardākās ir tās, kuras par "dorado" dēvē un reizēm Sky var atrast.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?