barbala ([info]barbala) rakstīja,
emē.
nu. domā, es drusku nekaunos?
nav jau nekāds iauto, lai atmērītos, ja, my dear sister in speed.

Hronometrāža ir ne vairāk, kā 3 hrs no biroja VNO līdz dzīvoklim RIX, bet to patlaban posta par godu NATO samitam iepostā "pilnā robežkontrole" iekš Skaistkalnes. Vakar valsts robeža bija apsargāta jo cītīgi, jo diždators, caur kuru kontrolē kontrabandas, ieroču, narkotiku un vjetnamiešu viesstrādnieku plūsmu, protams, bija uzkāries (šeit es mazliet nodomāju par Šengenas normatīviem, kā arī, IeM IT supportu. Ka tur nevarētu būt harmoniska darba vide.).

Taču, ja par spidometru, ko tur liegties, tā bulta kaut kā durās uz apakšgalu. Sevišķi dulns un pavedinošs ir viens posms, apt.20 km pirms Paņevežiem: pilnīgi taisns un galēji gluds. Tukšs. Grūti atturēties. Pēc tam ir grūti savākties Latvijas teritorijā, kur viļņveida un vienmērīgi robotais asfaltbetona segums reizumis izzūd zem pakaviem, ceļa malu iezīmēšana ar kādiem nebūt marķeriem šķietas lieka izšķērdība un joslas tak var dalīt intuitīvi: vai ta vidu neredzi, vai.

Reizēm apsveru uzrakstīt nelielas pārdomas Satiksmes ministrijai, par to ceļa nodoklīti un bedrainības indeksu starptautiskajos ceļos caur LV.




(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?