" Michelin zvaigznēm tomēr ir sava nozīme"
Tā savā itinkā sarunā par ēdiena un vīna kultūru Uldis Pīlēns teic Helēnai Demakovai, viņu itinkā nejaušajā dubultatvēruma sarunā, kurā vislaik figurē vārds " inovatīva virtuve" un " vīna baudīšana." Sauciet mani par šermuliņu, bet es tā arī nesapratu, kas gan ir šī inovatīvā virtuve. Vien to zinu, ka UP ir atvēris Vīna studiju un tāpēc, visu šo rakstzīmju lasīšanas laiku, mani nepameta sajūta, ka spalvas pavēlniekiem ir gadījies viens, noteikti, ne ļaundabīgs misēklītis vai arī maketētājam kāda systēmas kļūda (nu tur, horizontālais taimkods, piepešs offtopiks ) un piemirsties uzlikt maģisko zīmīti REKLĀMA. Nieks par reklāmu, par to viss plusmīnus, skaidrs (tvīkstoši pasmaidam), bet was ist inovatīvā virtuve?
ko tur dara?
ko tur ēd?
Nesenīt ar R. gardi izsmējāmies par Fusion virtuvi, pretī Valda Pilij ir Piligrims, kurš tagad ir feisliftēts un pārpozicionēts no parasta kroga, kurā bija īpašie ali,
par
fusion krogu. Tur ir fusion soļanka, fusion harčo, fraņču karbonade fjūžen gaumē un fjūžen vegeta, lai nebūtu nekāds konfjūžen. Atzīšu gan, ka tīģeriem ozolzīles negaršo, kaut kas ar to fjūženu nebija līdz galam noregulēts.
Kas sagaidīs Inovatīvajā Virtuvē? To var ēst, tā ir garšīga vai tikai labi izklausās?
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: