26 Janvāris 2014 @ 23:17
 
Nepateicība ir pasaules alga. Aizstiep runci pie vetārsta, lai apskatās viņa beigtos zobus un tagad šamējais nedodas rokās, bet gan zaglīgi slapstās pa māju un pamūk aiz dīvāna, tiklīdz es pasperu soli tuvāk. Tas, ka šodien nosmērēju viņa ķepas ar kaut kādu riebīgu jūraszāļu maisījumu un mutē iepūtu zāles, lai nepūst smaganas, arī īsti nepalīdz. Kaķīša acīs laikam esmu gatavais briesmonis, kas turklāt vēl uzsēdinājis uz slaidās līnijas un nedod vairs ēst.
Tags:
 
 
( Post a new comment )
porcelāna lellīte[info]neraate on 26. Janvāris 2014 - 23:21
ja ēst jādod mazāk, pasketies internetā, varbūt vari nopirkt vai mājās uztaisīt bumbiņu, kas jāveļ lai tiktu pie graudiņiem vai kādu citu sistēmu, kas draudzīga slaidajai līnijai
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on 26. Janvāris 2014 - 23:24
oo,paldies, ideja dikti laba. jācer tikai, ka manējais pārvarēs savu slinkumu un tiešām arī kustinās to bumbiņu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
porcelāna lellīte[info]neraate on 26. Janvāris 2014 - 23:47
ja tā būs vienīgā vieta, kur dabūt pārtiku, kustinās
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
inhumanity[info]inhumanity on 27. Janvāris 2014 - 00:16
(savējam arī vienu brīdi "piespiedām" ēst tādā veidā. bija pudele ar izgrieztiem caurumiņiem un iekšā barība. pirmajā brīdī paraudāja skaļā balsī, pēc tam sāka pētīt, kur viņa barība iesprostota, beigās sāka ripināt un saprata.
ilgi gan tādas lietas nepiekopām, jo barība, kas viņam speciāli paredzēta, maksāja vairāk kā 11 lati. turklāt pasākums diez gan skaļš ;D arī pie tā jāpierod.
bet ideja kā tāda ir tiešām laba.)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on 27. Janvāris 2014 - 19:31
Mans suns, kad viņu pirmoreiz aizvedām pie vetārsta, ar visu to, ka ir it kā tik nikns un drosmīgs, mājās pēc tam slēpās, negribēja, ka viņu glauda, tipa "es pēc šitā jums vairs neuzticos". Kad viņu pabaroja, gan viņš par to ātri aizmirsa. :D
(Atbildēt) (Link)