balrogh ([info]balrogh) rakstīja,
@ 2009-01-28 10:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Cannibal Corpse "Evisceration Plague" (New album)

Vakarnakt piebeidzu miskēt dziesmu, skaņa man pašam patīk, protams, vēl neesmu pilnībā apguvis programmu un tādēļ gičas, kas iespēlētas, čerkst bišku, bet tas ir darba rezultātā novēršams.
Atkal pie mūzikas jāstrādā pa nakti, kas sāk jau dzīt izmisumā, bet neko, es jau zinu, ka savādāk nav iespējams šobrīd. 8h pa dienu truli un bezjēdzīgi padiršu Meirovica Bulvārī 16. Kopumā ir tā - mostos uz darbu apmēram 20. min pirms, jo riebjas celties un iet uz turieni. Uz Daili es jau parasti cēlos ar prieku pusotru stundu pirms, lai svaigs aizietu un vienmēr bija laba sajūta, uz darbu ir pohuj, kaut vai bez dušas un aizpampis, pie dirsas pilnīgi. Īstā dzīve sākas pēc 18.00, kad tieku no tā murga ārā un pie bungām/mēģi/teātrī. Tā nu tas sanāk visu laiku, bet šķiet ir jāpriecājas, ka darbs vispār ir.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2009-01-28 11:16 (saite)
Baigais negatīvisms no tevis nāk ārā, vismaz šajā ierakstā.
Mož nestreso & pieņem lietas tādas, kādas tās ir, apzinoties, ka pamazām tomēr viss mainās &, lai arī kā gribētos, viss nenotiek uzreiz?
Redz, pamazām jau tu esi sācis strādāt DT, gan arī viss pārējais atrisināsies.

Btw, "zvaigžņu slimība" I. nav pārgājusi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]balrogh
2009-01-28 15:12 (saite)
Nu jā, nē nu ir vienkārši jāpieciešas un tiešām jāpieņem lietu patieso būtību, jāsaņem sevi rokās un jāiet uz priekšu nestresojot. Jo nu labi, ka man vispār ir darbs, jāsaka kā ir. Es pat zinu, kādēļ šis negatīvisms un stress man - man tāda aizdoma, ka, ja es sekotu piemēram un aizietu pie ārsta, man arī būtu attiecīga diagnoze... tādēļ neiešu nekur.
Par "zvaigžņu slimību" es jau laikam tomēr pārspīlēju, visdrīzāk jau tā bija dusmošanās vienam uz otru, tagad ir viss normāli, es jau pats arī vainīgs, palaidos pārāk, piečakarēju cilvēkus, tas jau bez sekām nepaliek.
Btw. - check mail!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeina
2009-01-28 15:14 (saite)
kuru no meiliem, man nekur nekā nav!!! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]balrogh
2009-01-28 15:19 (saite)
Nu jau ir:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?