balrogh ([info]balrogh) rakstīja,
@ 2008-10-16 15:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jautājums gudrākiem cilvēkiem, kas saprot šīs lietas - vai ir iespējams, ka vieta, kurā dzīvo ir "vainīga" pie notiekošajām problēmām. Kamēr es dzīvoju Melngaiļa ielā, viss daudz maz gāja normāli, problēmas, protams, bija, bet viss bija normas robežās. Tikkpo pārcēlos dzīvot uz citu vietu, tā momentā lietas sāka iet spēcīgi uz leju - ļoti slikta pašsajūta, kas pamatā nemainās, apzaga mašīnu, izsitot tai stiklu, tagad mašīnai nobira ļoti dārga detaļa, lieli izdevumi atkal + vēl citas personiskas lietas... visi šie sūdi momentā, tikko pārcēlos to vietu. Vai varbūt likusakarības šajā gadījumā, vai vieta jāmaina? Kā Jums šķiet? Es daudz nesaprotu no šādām ēteriskām padarīšanām, anybody?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2008-10-16 16:04 (saite)
Es šim ticu. Man viss sakārtojās tikai tad, kad pārvācos uz dzīvokli, kur tagad esmu. Pirms tam, Artilērijas ielā, bija visi iespējamie sūdi, kādus vien var iedomāties. Izvācos & viss pēkšņi kļuva labi.

Nomaini vietu. Tomēr labi cilvēki tur nav dzīvojuši.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]balrogh
2008-10-16 16:53 (saite)
Iespējams tiešām, ka jāmaina vieta...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]balrogh
2008-10-16 17:07 (saite)
Tikai kur lai eju, tas ir jautājums. Ir kādam kādi zināmi varianti varbūt:(?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

huh?
[info]nefolk
2008-10-16 19:10 (saite)
Ka tev neiet jau kādu laiku pamanīju, bet tik pat labi cēlonis var būt kādā notikumā, kas bija precedents pēdējai tavas dzīvesvietas maiņai, vai, piemēram, šajā notikumā iesaistītajos cilvēkos. Bet, ja tomēr vēlies vairāk ticēt vietas negatīvajai ietekmei (principā jau - kam ticēsi, tas arī būs taisnība (enerģētiski) un, ja noticēsi kaut vai šitam tā patiesi stipri, tad pieļauju, ka dzīvesvietas maiņa patiešām palīdzēs), pacenties atsaukt atmiņā pirmo reizi, kad tur ieradies, konkrēti - tās sajūtas/domas/impulsus, kuri tev valdīja brīdī, kad pirmoreiz šķērsoji tagadējā dzīvokļa/mājas slieksni. Varbūt kaut ko uzodīsi... :::)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?