balrogh ([info]balrogh) rakstīja,
@ 2008-06-06 08:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Visas runas par laika dziedniecisko efektu - kaut kā sāk mākt šaubas, ka tas palīdz, vai mums, šādi runājot, nav tendence ar laiku vienkārši norobežoties no realitātes, sākt dzīvot kādā iedomātā sapņu pasaulē, kur, sķiet, esi visam ticis pāri, bet reālitātē tevi gaida belziens, ka esi sev melojis visu šo laiku? Cik tomēr mēs zinām par sevi? Šķiet ka zinām, kas pašiem labāk, bet mēdzam nokrist bezdibenī ar savām iedomām un cerībām uz labākām priekšdienām. Vai to sauc par pieredzi? Ja tā, tad man piedrāzt šādu pieredzi, NEGRIBU, bet nav izejas. Tāds kā vāveres ritenis, grozies kā gribi, bet šo grāvi esmu pats vien sev izracis. Iekrist tajā un ļaut aizrakt būtu bēgšana, bet ja ne, kaut kur ir jāatrod jēga mochīt tālāk. Mūzika šobrīd ir vienīgais, vai ar to pietiks pēc laika? Nezinu. Izskatās, ka šobrīd neko nezinu. Patiesība ir tur ārā?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2008-06-06 10:36 (saite)
Vairāk palīdz nevis tas, ka pagājis laix, bet gan tas, ka laika gaitā dzīvē parādās jaunas lietas, kam piešķirt vērtību & uzmanību. Dabiskā kārtība tāda ir.

(Atbildēt uz šo)


[info]karlis_i
2008-06-06 11:29 (saite)
tieši tos pašus vārdus arī es ne reizi vien teicu pirms gada. un arī nesen.
ar laiku jau norimstas viss, bet kad atkal sastopies ar Iemeslu, liekas, ka labāk nav palicis ņehuja. tā nu tas ir, tāpat kā tas, ka reizēm gadās pieredze, kuru NEGRIBAS pieredzēt.
piekritīšu arī dzeinai.
turās \m/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ninlil
2008-06-06 18:52 (saite)
\m/ // arī piekrītu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?