balrogh ([info]balrogh) rakstīja,
@ 2009-07-09 12:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakardien pāris sekundēs mainījās vakara plāni, turklāt ļoti labi, ka tā. Pa ceļam uz mājām sastapti B_D un Džeina Lidojoshajā vardē, piekritu aicinājumam pievienoties un vakars tā arī pagāja, līdz Dailei, mainīt bungu settingus, tā arī netiku. Ļoti labi, ka tā, jo labā kompānijā izkristalizējās vispareizākā doma - beigt sekot "trendiem", respektīvi, skatīties jūtjūbā, kā lielajiem māksliniekiem saliktas bungas, bet salikt instrumentu tā, lai pasham ir visērtāk spēlēt un tad jau arī rezultāti, iespējams, uzlabosies. To tik nomierinoties un nedaudz apskaidrojot galvu ir iespējams secināt. Šodien tad ieshu likt visu pēc savas patikshanas. Ceru uz izdoshanos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2009-07-09 14:35 (saite)
Šis liekas tik loģisks secinājums, ka tīri vai jābrīnās - kā varēja līdz tam neaizdomāties, vai ne? :) Bet tā jau parasti ir, kad kaut kam pieķeras, bez skata no malas grūti aptvert, ja sanāk aiziet pa greizo ceļu.
Gan izdosies :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]balrogh
2009-07-09 14:58 (saite)
Manā gadījumā bija pilnīga neuzticēshanās saviem lēmumiem, shķita, ka jau jau tie džeki ir pasaules klases spīdekļi, tad noteikti jāņem un jāskatās, kā ir tiem džekiem un tāpat arī jāliek sev, jo noteikti viņiem ir pareizi un tas, kā es izdomāju ir pilnīgu nepareizi un nekam neder. Shādi beigās pazaudēju skaidru domu vispār, jo ir neērti tā un shitā un sāku vainot sevi, ka vienkārshi spēlēt nemāku, bet tas, ka settup's man varbūt ir nepiemērots, to vakar tikai iedomājos. Tieshi tā arī ir, pieķēros idejai, ka visiem apkārt ir pareizi un man ir jāņem piemēri no tiem, beigās nekas arī nesanāca un sākās drausmīgi pashpārmetumi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?