balrogh ([info]balrogh) rakstīja,
@ 2009-07-02 19:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sepultura
Metal jau nesekoju līdzi labu laiku, tomēr ir lietas, kas nemainās. Paskatījos live video Sepultura no Devilside festivāla un joprojām forumos var daudz lasīt, par to, ka Max un Igor Cavalera vajag atpakaļ u.t.t. Varu teikt, ne sūda - jaunā Sepultura man patīk daudz labāk, skan forshi, jaunās dziesmas, cik esmu dzirdējis A-Lex - ļoti labas, jaunais bundzinieks arī spelē, ka priex skatīties un klausīties. Tie metālisti nu tieshām ir aizspriedumaini, es teikshu, bez Max Sepultura pat ir labāka grupa un Soulfly ir garlaicīgi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]black_data
2009-07-02 21:04 (saite)
Neuzskatu sevi par aizspriedumainu, bet Sepulturas jaunais albums man izraisīja lielu neizpratni. Tā ka, patīk, nepatīk - gaumes lieta, un ar aizpriedumainību tur maz sakara.

Btw. Sepultura būs Lietuvā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]balrogh
2009-07-03 11:47 (saite)
Jā, zinu, ka būs, bet es jau Rīgā neaizgaju, uz Lietuvu jau toch nebraukshu. Saksarā ar jauno albumu - man atkal shāds hardcore/metal tīri labi patīk. Aizspriedumainība tika domāta tādā ziņā, ka lai cik jaunie dalībnieki censtos, biezhi vien metaļoras atreaģē - nav max, tātad sūds, pat neieklausoties. Cik gadījumi tādi nav bijushi - Paradise Lost, Metallica u.t.t.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?