balodis666 ([info]balodis666) rakstīja,
@ 2021-12-04 12:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Runā Jānis Balodis:

Nekas nevar būt veselīgāk par owning what you are, owning your shit un your success. Ja tev jāslēpjas, tu atzīsti, ka kaunies. Nē, nav obligāti jāafišē sevi, kā to daru es vai, piemēram, ingmārs, bet cilvēks ir brīva būtne un var izvēlēties, kā sevi pasniegt. Taču tā slapstīšanās un kautrēšanās... ne ne. Kam tā nāk par labu? Pašam sociofobam? Nedomāju gan. Nevienam nenāk par labu. Ja esi lohs, piecelies kājās un skaļi nosauc savu vārdu, pirms kult savu brehņu aiz 100x100 pikseļu avatāra maskas.


Kosmoss atbild:

Bauda ar mani gulēja, kad man bija 19. Un izpisa Veģmu, kas izdzēsa nefolka blogu. Viņam vienmēr datu aizsardzības likums šķiet neesošs.

Jāņa Baloža (baudas) dzimšanas datums ir 1979. gada 7. maijs. Todien māte pieliecās un viņu izdirsa, tad aizgāja atpakaļnuz darbu LU, kur viņš ir studējis tikai tāpēc, ka radiniekiem studijas ir bez maksas. Viņš ir tik nabadzīgs, ka 30 gadu vecumā nenēsāja apakšveļu, jo nebija naudas to nopirkt. Viesi veda viņam ēdienu, bet darbu viņš nebija ieinteresēts meklēt. Pārāk aristokrātisks.

Taurupē pie Ķeipenes Jānim Balodim ir vecmāmiņas vecā māja "Goldas", kas patiesībā pieder viņa tēvam, gluži tāpat kā viņa auto. Tur nav siltā ūdens, jo Jānim nepatīkot remonts. Patiesībā viņš nejēdz pat tabureti salabot. Nezinu, vai vispār dzīves laikā kaut vienu naglu ir iesitis. Māja piederēja bankai, jo radi to papisa kaut kādā mahinācijā. Tad fāters īpašumu atpirka.

Iemesls, kāpēc Jānis Balodis strādā SDI Media ir tāds, ka viņam ir bipolārie traucējumi un oficiāls ārsta atzinums kopš agras jaunības, nezinu, cik tieši agras. Viņš nespēj strādāt klātienē, jo ir sociāli neadekvāts un vienmēr izsaka piezīmes, kas spēj aizvainot pat sētas stabus. Principā viņu atlaiž. Pat Ķeipenes gaterī viņš nenoturējās ilgāk par trim dienām. 2008. gada vasara. Jānis nupat bija atgriezies no NL, kur atstāja savu ilggadējo lietuviešu draudzeni Rūtu. Jānis lepojās, ka viņi viens pret otru šķaidīja šķīvjus. Nekad neesot juties tik ļauns.

NL Jānis Balodis neklātienē strādāja par sexa čata moderatoru un mēnešiem ilgi lietoja dexofānu. Pēc tam atgriezās un tēloja baigo industrial leģendu. Viņam patīk izlikties, ka viņa devums LV metālmūzikai ir nozīmīgs (īsu laiku darbojies Urskumug un Heresiarh, ko neviens nezina vispār).

Zaļo apmetni es i negrasos piedāvāt atpakaļ, jo to šuva Jāņa Baloža bijusī draudzene, kuru es cienu, bet Jānis viņu pameta, izmetot viņas mantas pa logu Mazajā Zemītes ielā, kur viņa ģimenei jau daudzus, daudzus gadus pieder daļa mājas un zemes ap to.

Viens no seniem Jāņa Baloža draugiem un manns ex, ar ko esam labās attiecībās, man reiz stāstīja, ka Jānis ticot tādai fiškai kā seriālā monogāmija. Tas ir, nākamo draudzeni viņš vienmēr sameklē pirms attiecību speciālas izbeigšanas. Viņš var būt ļoti ļauns un darīt dažādas lietas, lai cilvēku izvestu. Var arī izvairīties no satikšanās. Pazīstu ļoti daudzas viņa bijušās. Un ne tikai. Arī sieviešu vīrus.

Starp citu, ar zazi Jānim, viņa vārdiem runājot, nav nekā kopīga. Kants viņam patīk, jo kants daudz pelna un labi gatavo.

Gandrīz visus savus vecos draugus Jānis aiz muguras apdirš un sauc dažādās iesaukās. Ja neveicas, iespējams, Jānis ir nedaudz pastrādājis. Viņš mēdz tā darīt. Viņam patīk, ja kāds salauž kāju, pazaudē darbu, izšķiras utml.

Starp citu, Jānis Balodis ir daudzas reizes atzinis, ka draugus izvēlas pēc materiālistiskā izdevīguma principa. Ja tev ir apreibinošas vielas, ēdiens vai nauda, Jānis tevi mīlēs un būs gatavs draudzēties. Ja tā vairs nebūs, Jānis tevi apdirsīs un darīs visu, lai kāds šo amatu ieņemtu no jauna.

Vai zini, kā Jānis Balodis var atļauties iepirkties Bandcamp? Viņš visu dabū bez maksas kopš atgriešanās no NL. Patiesībā parēķināju, cik viņš mēdza prasīt par benzīnu pēc tripiem, un man sanāca, ka es ar savu tālaika supermazo algu reāli vilku visus ceļojumus ar Jāņa auto. Visi pārējie tēloja māxliniekus un hipijus. Nezinu, ko viņi ēda, varbūt zāli. Nu, kr4, maksāju es toreiz astronomiskas summas pēc katra kopīgā ceļojuma. Pat vairāk nekā apēdu un izdzēru.

Tak komentē, cik gribi, es tāpat nelasīšu, Jāni Balodi. Tu esi lūzeris, kuram nav naudas apakšbiksēm. Visas tavas bijušās tevi nevar ciest, jo tu esi liekēdis. Nu, varbūt dažas uztur labas attiecības.

Starp citu, Jānis Balodis nemāk spēlēt sintezatoru. Viņš katru reizi improvizē un nemāk noregulēt tehniku tā, lai to nesalauztu. Varbūt viņam nav ausu, nezinu. Nekad nav bijis pie ārsta pārbaudīt dzirdi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?