Witch. snake. running ([info]bagdarama) rakstīja,
@ 2018-12-10 14:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēdējais ieraksts gandrīz pirms gada.
Beidzot tiku klāt un cauri Brave New World. Lasīju un piedomāju, ka ikvienam mūsu datu zinātniekam/arhitektam obligāta lasāmviela. Nemaz nerunājot par visiem pārējiem, tiem, kas iztēlojas vai grib ticēt, ka veido nākotni. Reizēm gribas zināt, vai kolēģi ātro kredītu pusē mēdz par šo domāt - par utopijām un to ieviešanu dzīvē, un ētisko komponenti.
Un trešā malā ir vientulība - lasi Brave New World un atsevišķās daļās redzi kādreiz tik tuvus cilvēkus, sajūti vilkmi ar viņiem padalīties, lai arī lieliski saproti - ne vairs jūs tik tuvi, ne arī dalāmas dzīves un sajūtas.
Un tad pirmdiena - un iegriezies atkal darba un miera ritmā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]omeega
2019-01-06 14:36 (saite)
Varbūt tie, kas veido, nepamana, ka veido - viņu uzmanība ir pievērsta kaut kādiem īsāka termiņa mērķiem & ambīcijām. Tas gadījums, kad enlightened self-interest ir ne pārāk enlightened. Nu un tie, kas iztēlojas, ka veido, neveido.
Lai nu kā. Par ātrajiem kredītiem nemāku teikt, bet mūsu nozarē par utopijām, šķiet, nedomā (skat. īsāka termiņa mērķi), bet par ētisko komponenti gan - jo pēdējā laikā to darīt kļūst arvien izdevīgāk.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?