Witch. snake. running ([info]bagdarama) rakstīja,
@ 2008-09-02 14:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
svétdiena
Tas pats 8.rajons, tà pati Aleksandra Nevska katedràle. Stàvgrûdàm pilna lauzhu. Veco laiku imigranti - disidenti, kam sejà disidentu spiedogs. Studentu nedaudz, lielàkoties labàkas dzîves mekléjumos atbraukushie. Atnàk uz kàdu stundinu, pastàv, atkal dodas tàlàk. Nekas nav mainîjies. Par caru aizlûdz tâpat kâ kâdreiz, uz celiem nostâjas un pieri grîdsegai piespiezh lielàkâ dala. Viss ir manîjies. Ne minas no pagàjushàs svétdienas pécpusdienas miera. Ne minas no atturîguma, bet atsveshinàtîbas par daudz.
Divi batjushkas, lîdzîgi kâ ùdens piles. Divi jaunkalpotàji, viens skanîgu balsi, otrs - asiem sejas vaibstiem. Sogis un celu pinéjs, varas gribas pildîtàjs. Nepatika, ai, nepatika.

Péc dievkalpijuma iznàkot laukà, paveras Rozentàla cienîgs skats - ap baznîcu baznîcéni stàv, runàjas. Pieklusinàti runàjas, kà nespodro sauli bîdamies iztraucét. Aiz zhoga stàv pàris francùzhu, turot rokà plakàtus - Krievija uzbruks Lielbritànijai. Tie pirmie tos otros izliekas neredzam. Tie otrie izliekas, ka pilda savu pilsonisko pienàkumu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?