axels ([info]axels) rakstīja,
@ 2005-03-08 02:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
...es nokristu celjos,ar zobiem noplēstu ledu no asfalta un ar nagiem aizskrāpētos līdz zemei,kuru ēstu par vienu vienīgu iespēju...
Es vairs nevaru.Es vienkārši esmu par vāju.
Man sāp.Un man ir ļoti bail.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]alicvein
2005-03-08 09:08 (saite)
"es vairs nevaru" nekad nav derējis atkārtoti...siltumu nevar atrast tur, kur tā nemaz nav. un aukstumu nav jāmeklē. tas atrod mūs pats. visbiežāk.

(Atbildēt uz šo)


[info]black_rider
2005-03-08 14:07 (saite)
Jaataisa internacionaalaa "Visi hugso axelu un buzzina vinnu un cep vinnam vafeles un liek skatiities smiekliigas filminnas" diena :)
Bet jaavar. Vismaz pats peedeejais. Tobiss es nedomaaju passnaaviibu vai arii nonaakssanu trakomaajaa - es domaaju kaartiigu speerienu passam sev pa pakallu, taa ka saap un taa ka paseedeet peec tam vairs nevar. Un peec tam jau laikam muuzziigie mekleejumi saaksies :) Kaut kaa jauna. Un tam vajag speeku. Taa ka saspaardi sevi, atpuuties, un meties dziivot taalaak :*

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]axels
2005-03-08 14:24 (saite)
Es gan jau noskuvu galvu un labo uzaci,atsitu rokas un kaajas,bet varu jau meegjinaat arii sev iespert.Ar celi pa zobiem,piemeeram.Man nevajag sevi.Es saaku saprast,cik viegli ir taadu atstaat.Pat kauns.Es varu visu,bet ne jau sevis deelj.
Un shodien...Es nezinu,kaapeec kaut ko veel gaidu.Varbuut tas ir gljeevums.Varbuut muulsums-man nebija ienaacis praataa,ka tas patiesi,pa iistam izkatiisies taa.Arii to,sho jociigo sajuutu,pienjemot,ielaizhot Vinju sevii-arii to var nosaukt par kaut ko jaunu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]black_rider
2005-03-08 15:58 (saite)
Vai tu centies imiteet spoku noskuudams matus?
Hmm, mulsums, mans otrais vaards, lieta, ko censsos no sevis izniideet. Kaapeec? Taapeec, ka man sskkiet, ka mulsums nepiestaav stiprajiem. Un no manis prasa buut stiprai. Gribu es to vai negribu. Bet nee, ko juus, lien taa sajuuta pa visaam sskkirbaam atpakall. Es samulsu, kad sapratu, ka nevaru novilkt sev ar nazi paar roku, es samulsu, kad sapratu, ka nekad nesitiissu pietiekami stipri pa sienu. Paaraak agri mani ienaidnieki sapriecaajaas, ka nu vinniem buus bez manis dziivot.
Un kaut kas jauns...varbuut izejam aaraa pastaigaaties?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2005-03-09 10:45 (saite)

Ir cilvēki, kuriem izkrīt mati, uzacis un pat skropstas.Viss ir attieksmē.Kad kaut ko zaudē.Tad kaut ko saproti.Un tā vienmēr, ne citādi.
Attieksme.Un Tu nesaprati.Es nepieņemtu, Tu neatteiktos, un tāpēc nav jēga neko Tev atņemt, neko likt, un pamācīt.Bet domāju, ka bija.Es maldījos.Un tā vienmēr.Griba...?
Par vāju.Padomā.Nē, vairs nav vērts.Un ko Tu īsti vēlies? Kāds visu laiku pilnveidojas, kāds cits atkal visu nolaiž podā.Un tomēr.Es ceru Tevi vēl satikt.
Piedod, ka bubliski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2005-03-09 14:29 (saite)
uhh.. kad nodreb visa pilseeta no tavu zaabaku trieciena pret asfaltu lecot pedeejaas vasaras pelkees, kad skreejiens pa kaapneem ar baltu papiira lapu ilgst 3mirkljus..un naakamie 3ir kakjeeniem piedzimstot..kad ir skudru dziive, kad baltas zurkas un balti kakji kluust par gjimeni vai seetas draugiem, kad pirkstu kaulinji ir piesmeekeetaas istabas saturaa, bet viss paareejais 7staavus augstaak, kad tiek dzerts bezalkoholiskais alus no bundzhaam vai kagors no kruuzeem, kad naktis par iisu un telefons liekas atsleegts, vai tiek gatavota lazanja, vai kaadam tiek skuuta galva, 17min gaajiens pa ledu liidz stacijas sols gaida peedeejo vilcienu, kad noshauj 2 bukus..
zin-ko! kad tas viss..
un baltie maakonji iet.. un ko vinji atstaaj..zilas debesis aiz sevis.. kuraam no maakonjiem ne silts ne auksts..
kad maals ir plastisks tas veido formas.. kad tas sapliist tas ir noformeejies!!
tu zini ka taa kaa ir ..ir jaabuut.. neciinoties.. var sanjemt ..arii pa koko!! bet iedot arii var!!
heii..
es pazaudeeju samanju..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2005-03-09 21:04 (saite)
Prefekti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?