sleep- ([info]sleep_talking) rakstīja,
kožu mēlē jau kuro stundu (mēnesi?), bet tomēr nolēmu kaut ko uzrakstīt.

mauprāt, ir uzkrītoši, ka tu ĪSTENĪBĀ (piedod manu augstprātību) gribi runāt par seksuālo (sub)kultūru un seksuālo morāli. es arī. ļoti interesantas, svarīgas, risināmas tēmas.

(man) deeply insulting ir, ka tu par to runā praida kontekstā. praids Latvijā ir par tiesībām dzīvot, par tiesībām netikt dehumanizētiem, par elementāru līdztiesību. par iespēju aptuveni vienam bērnam katrā LV klases telpā augt nevis jūtoties totāli izstumtam, "othered", ar noliegtu eksistenci, bet vismaz attāli sajust iespēju KĀDREIZ atrast sev dzīves telpu un pieņemšanu.

KAMĒR tas tā nav, kamēr retorika ir tāda, ka šo cilvēku NAV, praida kontekstā runāt (primāri) par piepūšamu fallu vulgaritāti un seksa trivializācijas kaitējumu (pie tam tu pat to nenosauc vārdā, bet ieciklējies uz anālo seksu) ir, mazākais, neiejūtīgi.

kāpēc tu savu dziļo diskomfortu ar mūsdienu proppogandētajām seksualitātes praksēm (between consenting adults, anything, anywhere, anytime goes) projicē uz LGBTI? tu pati to zini?


p.s. attiecībā uz kolorektālo vēzi nevaru atrast nekādus uzticamus avotus, kas šo apliecina ar saslimušo demogrāfijas statistiku.

PLUS - nepatīkami uzvēdī 80-to attieksmi pret HIV-AIDS, kad vīrieši geji no tā mira tūkstošiem drausmīgās mokās, bet neviens par šo "geju problēmu" netaisījās interesēties nekā citādi, kā vien nosodot "izlaidību". Kaut arī kolorektālais vēzis ir praktiski vienlīdz izplatīts sievietēm un vīriešiem, ir diezgan skaidrs, ka iespējamo homoseksuālo vīriešu papildus risku varētu viegli praktiski pilnībā novērst, ieviešot HPV vakcīnu zēniem, ne tikai meitenēm, kā tas ir pašlaik. droši vien lieki teikt, ka tas pasargātu arī daudzas jo daudzas sievietes.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?