Avatars ([info]avatar) rakstīja,
@ 2017-12-02 14:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Acu lāzerkorekcija
Sekojot Talas mudinājumiem un konstatējot, ka šogad apdrošināšanas polise sedz izmaksas, vakar acīm veicu FEMTO-Lasik lāzerkorekciju/operāciju. Man bija -4.0 un -4.75. Pati procedūra ilga tikai 30min, bet konkrēti pirmais lāzers bija 20 sek., otrais 10 sek. Lai gan bija lokālā anestēzija, tas nemainīja faktu, ka visu fiziski jutu, ja arī bez sāpēm. Konkrēti radzenes virskārtas pacelšana un vēlāk acs audu deguma (?) smaka. Pēc tam visu dienu kā vampīrs dzīvojos pa sweet, holy darkness, jo viss bija baigi spožs, kā arī bija sajūta, it kā kāds rīvētu acī svaigu sīpolu.

Any way, science, it works, un šorīt pēcoperācijas pārbaudē dakteris teica, ka viss izdevies ideāli un redze man šobrīd ir 120% no normas, un tuvākajās dienās kļūs vēl labāk. Šorīt jau braucu arī ar auto. Vienīgi grūti pierast pie tā, ka viss tagad atrodas tuvāk: vienreiz iebraucu nepareizā joslā un vairākas reizes uzgrūdos virsū cilvēkiem.

Vienīgais paliekošais mīnuss ir, ka acis palikušas mazliet trauslākas, tāpēc ar cīņām/boksu nodarboties nevajadzētu. Taču es tāpat tagad esmu pārsviedies uz jogu.
Toties tagad varēšu valkāt kādas gotiskas vai steam punk saulenes. 8)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?