Avatars ([info]avatar) rakstīja,
@ 2017-09-06 22:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pirms kāda laika nopirku Talai Fitbit Charge 2 aktivitāšu tackeri (uzskaitītāju?), kurā integrēts arī pulsa detektors. Veicu dižu izpēti un secināju, ka tas ir labākais price/performance ziņā. Paņēmu vienreiz sev līdzi paskriet un konstatēju, ka totāli pārforsēju, vajag skriet citādāk. Tad nu aizdomājos, ka man arī tāda ierīce noderētu.

Kamēr krāju naudu, lai uz dzimšanas dienu sev kaut ko tamlīdzīgu uzdāvinātu, nokačāju telefonā Samsung Health. Tas principā ir tas pats, taču programma varbūt nav tik detalizēta un neskaita sirdi (ja vien nav savienota ar kādu trackeri/ierīci). Vispār man tā programma ļoti pat patīk, jo profesionāli ar sportu nenodarbojos, un man pietiek. Skaita soļus (diezgan pat ļoti precīzi), automātiski fiksē paātrinātu iešanu, skriešanu, pieejami daudz citi sporta veidi. Iespējams sev iestatīt aktivitātes daudzuma mērķus dienai.

Programma patīk, jo dod papildus azartu pa dienu kustēties vairāk, ne tikai ļauj uzskaitīt konkrētaus treniņus, nav speciāli jāslēdz iekšā. Tāpat patīk, ka var pakāpeniski palielināt dienas aktivitāšu mērķus.

Tagad gaidu, kad iznāks Samsung Gear Sport, lai varētu arī sirdi pieslēgt.

p.s. Tala saka, lai pierakstu, ka es esmu caciņa. :)

p.p.s. Nebija domāts, kā Samsung/Fitbit reklāma...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]peepingtom
2017-09-07 10:13 (saite)
Fitbit galīgi mani pievīla, kad atsūtīja nestrādājošu aproci, baigi ilgi viņi bija japārliecina, ka viņa nestrādā un lai sūta jaunu. Jaunā arī pēc laika saplīsa, ieteiktu lietot piesardzīgi ja nopirkts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]avatar
2017-09-07 11:05 (saite)
Tā jau sportojot lietos piesardzīgi! :) Es nopirku vietējā veicī, tā kā, ja kaut kas notiek, nav jādīlo ar ražotāju. Pagaidām turas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?