07 June 2018 @ 01:56 pm
 
uz praidu braukšu ar mašīnu, tāpēc iegāju pašvaldības mājaslapā, lai paskatītos, kas būs slēgts un kur man parkoties.
UN
tur viss būs slēgts - slēgts gan mašīnām, gan gājējiem.
atcerējos praidu pirms diviem gadiem viļņā, kas lepni soļoja pa galveno ielu un ne policijas, ne armijas, tikai prieks prieks prieks.
 
 
( Post a new comment )
Nepabeigtā dienasgrāmata[info]dienasgramata on June 7th, 2018 - 02:36 pm
un mašīnas braukāja krustu škērsu?
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on June 7th, 2018 - 02:45 pm
mašīnas nē, bet gājēji gan.
(Reply) (Parent) (Link)
Ūūlę[info]chimera on June 7th, 2018 - 02:43 pm
Gājējiem????
(Reply) (Link)
rūsganais sprakšķis[info]mufs on June 7th, 2018 - 02:47 pm
es nekad neesmu bijusi. ir kautkas,ko man būtu jāzin pie šitik nopietna pasākuma, nutur,pase jāņem līdzi,lol?
un kas ar dresskodu? tādam jābūt?
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on June 7th, 2018 - 02:48 pm
PRAKTISKA INFORMĀCIJA PAR PRAIDA GĀJIENU UN PULCĒŠANOS!

🏳️‍🌈Pulcēšanās gājienam sāksies plkst. 12:00 Vērmanes dārzā. Lūgums ierasties no Elizabetes/Tērbatas ielu stūra puses. Ērtākās ieejas būs no Tērbatas ielas pie Lido vai no Elizabetes ielas kaut kur pie Splendid Palace.

🏳️‍🌈Gājiens sāksies plkst. 13:00, bet, lūdzu, nāciet laicīgi! Labākais ierašanās laiks ir no 12:00 līdz 12:30. Pēc 12:30 varētu veidoties sastrēgums pie ieejām un mums ir svarīgi, lai visi ātri un bez problēmām tiek iekšā.

🏳️‍🌈Tie, kas iet kopā ar kādu grupu, meklējiet savu grupu parkā. Tur būs mūsu brīvprātīgie ar sarakstu, kurš numurs pēc kārtas ir kurai grupai, tā kā, ja nevarat atrast, kur stāties, meklējiet brīvprātīgo ar sarakstu rokās :)

🏳️‍🌈Iesim pa Elizabetes līdz Brīvības, pa Brīvības līdz Bruņinieku, pa Bruņinieku līdz Tērbatas, pa Tērbatas atpakaļ līdz Vērmanes dārzam. Pēc atgriešanās Vērmanes dārzās notiks koncerts, runas utt., tāpēc pulcējamies pie Vērmanes dārza estrādes un/vai pie informatīvajām teltīm parkā.

🏳️‍🌈Parkā varēs nogaršot to slaveno Alus Darbnica "labietis" alu, darbosies Golden Bar & Club Riga izbraukuma bārs, būs arī ēdināšana, tā kā varēs mierīgi pavadīt visu dienu, līdz 17:30, kad pasākums noslēgsies.

🏳️‍🌈Informatīvajās teltīs būs nevalstiskās organizācijas, būs politiskās partijas, kas vēlas uzrunāt savus potenciālos vēlētājus un pastāstīt par savu politisko piedāvājumu. Garlaicīgi nebūs!
Protams, būsim arī mēs paši, Association of LGBT and their friends Mozaika, skapis.eu

PAR DROŠĪBU:
🏳️‍🌈Lūdzu lūdzu nemulstiet no žogiem un policijas - diemžēl pagaidām vēl bez tā visa pie mums Rīgā iztikt nevar. BET gan policija, gan mūsu brīvprātīgie būs tur, lai pasākums noritētu netraucēti un droši, tāpēc uztveriet drošības pasākumus mierīgi. Brīvprātīgie lūgs uzrādīt somu/mugursomu saturu, tas ir mūsu visu pašu drošībai, tāpēc, lai paātrinātu procesu, neņemiet līdzi lielas somas, mugursomas, saiņus utt. Tas vienkārši visu procesu ļoti palēninās.

🏳️‍🌈Iespējams, ka gājiena maršutā vai pie parka gadīsies kāds protestētājs. Liels lūgums no organizatoriem un no manis personīgi nekādā veidā neiesaistīsies diskusijās ar viņiem un vienākrši visu to ignorēt!
Līksmu praidu!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
rūsganais sprakšķis[info]mufs on June 7th, 2018 - 02:50 pm
to es visu izlasīju,bet tas neatbild uz manu ārkārtīgi eksistenciāli svarīgo jautājumu - ko vilkt mugurā? - toties liek domāt,ka noteikti ir vēl kautkas,ko es nezinu
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on June 7th, 2018 - 02:54 pm
Ā, nu. Es nevelku parasti Neko Tādu, jo esmu atbalstītājs, kas nāk, kāds nāk :)
(Reply) (Parent) (Link)
ieraksts: pushkin[info]ieraksts on June 7th, 2018 - 09:52 pm
tur būs "ieejas"? kas tā vispār par tādu segregāciju, tā kaut kāds lopu aploks vai ziniet...

vismaz Labieti ielies.
(Reply) (Parent) (Link)