02 December 2015 @ 09:53 am
 
tā nu es vakar izcepu to ziemassvētku kēksu. mīkla bija garšīga visos jaukšanas posmos.
un šorīt, apslakot ar brendiju, sapratu, cik interesanti tagad rītos būs operēt ar kārtīgi smaržojošu stipro alkoholu.
 
 
( Post a new comment )
austra[info]au on December 2nd, 2015 - 10:37 am
jauki, ko lai saka. es šorīt vienkārši aplēju ar brendiju (tādu skaistu, dziļu, garšpilnu gruzīnieti) un ietinu folijā, atstājot uz virtuves krēsla. jo īsti formā likt atpakaļ negribas - man apaļā kūkforma vēl noderēs.
tad šodien pēc marles jāaizčāpo, lai arī - saimniecībā uz sulu spiešanas laiku tika iegādāti kvantumi Labas Marles, kura, protams, ir nolikta, lai nepazūd. lasīt - nevaram atrast jau mēnesi :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
barbala[info]barbala on December 2nd, 2015 - 10:50 am
būs labi, jamo arī nevajag katru dienu laistīt, tur tā jāmēģina izjust. katru otro- gana optimāli. galvenais, laistoties pārāk neizknakstīt rozīnes :))
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
barbala[info]barbala on December 2nd, 2015 - 10:51 am
un nepiesvilpties. kaut gan.... :)
(Reply) (Parent) (Link)
austra[info]au on December 2nd, 2015 - 10:51 am
es jau vakar apraudājos, ka nevaru ņemt un apēst gabaliņu!!!
(Reply) (Parent) (Link)