03 November 2015 @ 11:11 am
 
nav tā, ka ikviens no tiem ir tīrākās šausmas un ir novecojis jau aizvakar?

http://www.delfi.lv/news/national/politics/foto-iedzivotaju-vertejumam-interneta-izvietoti-astoni-rigas-logo-un-saukli.d?id=46668479
 
 
( Post a new comment )
būs, kam patiks[info]simamura on November 3rd, 2015 - 11:38 am
Vasarā maz sekoju līdzi, bet šis laikam ir rezultāts tam bezbudžeta konkursam, kuru "nopietnie" dizaineri vienojās boikotēt un pat uztaisīja akciju feisbukā. Šis atgādina citu Nila iniciatīvu pirms gadiem par dekoratīvu veidojumu arkādijas parkā, kur jaunlaulātajiem centralizēti karināt savas piekaramās atslēgas. Tur arī bija šitādi psiholoģijas augstskolas divnedēļu dizaineru kursa absolventu šedevri. Un kaut kā taču laimīgi izčākstēja.
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on November 3rd, 2015 - 11:59 am
bet vai uz to var paļauties, ka laimīgi izčāksēs? kas notiks, ja man tagad būs jābūt lepnai par savu pilsētu, kurai logo ir kaķu dibeni?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
ieraksts: putnc[info]ieraksts on November 3rd, 2015 - 12:01 pm
"Rīga. Tā gadās."
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]zirka on November 3rd, 2015 - 12:03 pm
"rīga. visuma pakaļas caurums."
(Reply) (Parent) (Link)
vecais indiānis džims: kwii[info]jim on November 3rd, 2015 - 01:41 pm
win!
(Reply) (Parent) (Link)
būs, kam patiks[info]simamura on November 3rd, 2015 - 02:01 pm
Nu, un kas tev līdz šim ļāva būt lepnai par pilsētu? Es kaut kāda mazohisma dēļ apskatījos visus 159 un ieraudzīju tur pilnu stacijas laukumu, kuru arī līdz šim esmu centies apiet. Bet viņš tur ir tik un tā. Un tie trīs caurumi jau ir tāds Subača lol, kā izskatās, toties balsojums ir nodeva tiem vēlētājiem, kuri bija izrādījuši centību piedalīties. Pieļauju, ka tiek cerēts uz kādu talantīgu liberastu, kurš sašutumā salūzīs un kaut ko skaistu uzdāvinās pilsētai bez maksas. Un tas būs, lūk, būs win win.
(Reply) (Parent) (Link)