08 June 2022 @ 01:19 pm
 
sparģeļu ziņās - sacep sviestā sparģeļus, baklažānus, burkānus, indijas riekstus un sīpolus, un ēd laimīgs. drusciņ kaņepju sēklas un sojas mērce.
nedaudz liekas, ka katru dienu vienu un to pašu, bet nu. saprģeļu sezona tik īsa!
 
 
( Post a new comment )
porcelāna lellīte[info]neraate on June 8th, 2022 - 01:22 pm
Es nesen pagaršoju un man ļoti garšoja! Un tagad tu sakārdināji
(Reply) (Link)
helvetica[info]helvetica on June 8th, 2022 - 01:56 pm
sparģeļus var neceptus, zaļus ēst! Un es vēl atklāju, ka tad, kad tos aizlaiž izaugt par dekoratīvo "migliņu", tad garša nemainās un smalkais sarojums ir ar brīnumaino sparģeļgaršu (tā kā testēšu uz sezonas pagarinājumu šādā veidā) :D
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on June 8th, 2022 - 02:43 pm
Bet šķiedrainums nepalielinās?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
helvetica[info]helvetica on June 8th, 2022 - 10:02 pm
kurā brīdī?
Ja runā par krūmos izaugušiem sparģeļiem, tad stumbrs, protams ir pārkoksnējies, bet visa tā mazo zariņu "migliņa" ir sparģeļu migliņa, mmmm.
(Reply) (Parent) (Link)