24 March 2022 @ 09:35 am
 
un vēl es domāju par Zeļenski, kurš ļoti gribēja un kļuva par prezidentu, zinot, ka būs sūdi. ok, varbūt negaidījās šitik drausmīga kara darbība, bet ņemšanās ar Putinu, Doņecku vai gāzi būtu eniveizā.
baigais drosminieks.
 
 
( Post a new comment )
[info]asiize on March 24th, 2022 - 11:14 am
Te jau cibā, liekas, izpreparēja viņa personības tipu. Laikam ir vienkārši tādi cilvēki. Protams, neadekvāts salīdzinājums, bet, piem, kāpēc Pavļuts kāpa tajā Covid bedrē pēc Viņķeles, ari jau bija skaidrs, ka nekas rožains negaida.
(Reply) (Link)
kiceksusurs no murrdōras[info]acidkitteh on March 24th, 2022 - 12:09 pm
man te viendien ienāca prātā, ka moš šis viss ir zelenska claim to oscars/bafta utt. lieliskākais aktierdarbs ever, kur visa pasaule ir noticējusi.
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on March 24th, 2022 - 12:49 pm
Mūža loma
(Reply) (Parent) (Link)
Dunduks: mērkaķis ar granātu[info]dunduks on March 24th, 2022 - 01:40 pm
Tas, ka Zeļenskis gribēja kļūt par prezidentu, ir skaļš apgalvojums - viņš bija 100% vietējā oligarha Kolomoiska kreatūra/īpašums un amatā tika, jo saimniekam vajadzēja sakārtot jautājumus un jautājumi arī tika pareizi kārtoti. Lemberga štelles uz tā fona ir kaķa asaras. Šī kara kontekstā vienkārši sanāca, ka Kolomoiska intereses ir pretējas Putina interesēm.

Protams, ja izdzīvos un karš beigsies Ukrainai nosacīti veiksmīgi, tad varbūt būs izdevies saraut nabas saiti ar saimnieku.
(Reply) (Link)
missalise[info]missalise on March 25th, 2022 - 07:47 am
Man liekas, ka vienkārši ir cilvēki, kuri vienā brīdi nevar iet tur, kur ir baigās problēmas, jo - ja ne viņi, tad kurš gan? Un es personīgi neticu, ka vienmēr ir iesaistītas finanšu vai kādas nu tur ļoti savtīgās intereses. Valērijs Legasovs - profesors, kurš bija tas, kas glāba, kas glābjams Černobiļā. Eliots Ness - tas, kurš vadīja "Neaizskaramos" un iesēdināja Al Kaponi, Džons E.Duglass - cilvēks, kurš bija iniciators tam, ka FIB izveidojās nodaļa, kas pētīja sērijveida slepkavas un tādejādi ar šīs nodaļas palīdzību sāka atklāt šādus noziegumus. Ja pasaulē nebūtu šādu cilvēku, tā jau sen būtu sabrukusi. Cita lieta - vairums pārējās sabiedrības šo cilvēku nopelnus nepelnīti aizmirst. Un tikai pēc kāda laika konstatē, cik lielu nozīmi viņi ir devuši.
(Reply) (Link)