ķirbji nav siers :D ja ir tā savvaļa, tad arī ziepes jāglabā stikla burkā ar metāla vāku, jo plastmasai grauzīsies cauri. cerams jau, ka nav, bet ja ilgi stāv, garāmgājēji sāk saost
kas tas par ilgstāvošo humosu? forši, ka raksti. man tieši pārtikas daļa liekas visnesaprotamākā. ok, konservi, bet tos jau vienus neieēdīs. vismaz ne 3 dienas no vietas
Rūdolfam burciņās ir humoss līdz jūnijam derīgs. es, piemēram, gan jau no stresa pirmo dienu neēstu vispār :), bet sapirkos drīzāk garšīgas, saldas lietas, plus visādos konservos pākšaugus.
Rieksti. Sēkliņas. Mušļu batoniņi. Sausās brokastis. Zviedru tipa maizes un galetes. Sausiņi. Bet ļoti jāskatās lai ūdens daudzums būtu atbilstošs. Sūdīgi rīt saldumus un čipsus ja nav ko padzerties. Persiki konservēti. Nutella, zemesriekstu u.c. sviesti, iebiezinātais vārītais piens. Tomāti savā sulā (labs sastāvs un bundža izturīgāka nekā sulu tetrapakām.
es par to glabāšanu burkā vai metāla traukā (kaut vai emaljēto spaini ar vāku, pa virsu vākam akmeni vai ķieģeli) saku ļoti nopietni, īpaši ja tas ir 'visādam gadījumam' un ilgstošai uzglabāšanai