25 February 2022 @ 10:24 am
 
jūs bēgsiet? jūs apsverat bēgšanu?
 
 
( Post a new comment )
rediiss[info]rediiss on February 25th, 2022 - 10:42 am
ja sūdi aiziet plašumā, tad atombumbu jau mūsdienās laikam var uzmest jebkur. bet ja šo scenāriju izslēdz, tad es pašlaik redzu lielāku jēgu palikt un mācīties šaut, lai cik tas dīvaini neizklausītos pašas ausīs. protams, ka reālo atbildi uzzināšu tikai tad, kad būs (cerams, ka nebūs) vajadzība reāli pieņemt lēmumu.
(Reply) (Thread) (Link)
missalise[info]missalise on February 25th, 2022 - 10:57 am
Citējot Putinu -Мы, как мученики, попадем в рай. А они сдохнут. https://www.youtube.com/watch?v=IO_AjWjjfC0

Te, manuprāt, jāpiesaista tie maniakālo slepkavu psiholoģiskā portreta analītiķi no ASV Federālā izmeklēšanas biroja. Jo viņam ir visas maniaka pazīmes. Viņu bērnībā pameta māte (viens riska faktors) (viņa pirms neilga laika vēl dzīvoja Gruzijā, visi vietējie zināja, ka viņa ir Putina māte). Viņa tēvam ar māti bija īss sakars. Pēc tam, kad māte viņu pameta, viņš nonāca audžuģimenē, kur tēvs bija VDK pārstāvis un bieži mazo Putinu sita (vardarbība - vēl viens riska faktors), bet audžumāte viņu turēja par elku (vēl viens vardarbības riska faktors). Tā kā viņš bija mazs un kusls, viņu kaustīja citi puikas (vēl viens riska faktors), tad viņš satika savu austrumu cīņu treneri, kas amatu savienošanā bija arī baņģuga, kuram uz kapa ir piemineklis ar uzrakstu "Es esmu miris, bet mafija vienmēr ir dzīva".
Tā ka jā - bēgt īsti jēgas nav. Te varbūt pat drošāk nekā citur, jo tomēr tuvu Krievijas robežai, lai mestu atombumbu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
rediiss[info]rediiss on February 25th, 2022 - 11:08 am
hah, es tieši vakar skatījos uz viņu un domāju, ka jāsūta behavior panel lūgums, lai paanalizē. bet nu izskatās, ka nav, ko. šī bio visu principā paskaidro. jā, par atombumbu varbūt. lai gan nu tā 100% droši nav. ja gribas visiem parādīt, kurš te ir boss, tad var gadīties aŗī kko upurēt.
(Reply) (Parent) (Link)
vilibaldis: taisni kā es[info]vilibaldis on February 25th, 2022 - 12:08 pm
Nebrīnītos, ja audžutēvs izrādītos ukrainis...
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
missalise[info]missalise on February 25th, 2022 - 12:47 pm
It kā neatceros, ka tā būtu, viņš bija no Pēterburgas.
(Reply) (Parent) (Link)