27 January 2022 @ 02:55 pm
 
es kādu laiku domāju par suņiem un suņu saimniekiem. tā ir pavisam atsevišķa pasaule, kur noteikumu nav. tie neattiecas.
mans sunītis nav pie siksnas, jo ir taču mīļš!
man sunītis nenāk pie manis, kad saucu, jo ir taču vēl kucēns!
mans sunītis nav pie siksnas, jo kā tad viņš izskraidīsies?

ellīte tā ir. es satieku suņus bez pavadām gandrīz katru nedēļu. parkos. dabas parkos. pastaigu takās. it kā tā būtu norma. un neviens saimnieks nesaprot, kāpēc aizrādu.
sunītis taču ir mīļš! bāc.
kāpēc, pirms ņemt suni, nevar apdomāt, kā ar suni sadzīvot sabiedrībā?
 
 
( Post a new comment )
Lacy F[info]panacea on January 27th, 2022 - 07:23 pm
Es vienmēr nēsāju līdzi piparu gāzi un šad tad arī izmantoju bezpavadas suņiem. Praktiski visiem reakcija pēc viena pūtiena ir apmesties par 180 grādiem un testies projām, interese par mani izgaist momentā. Viņi tad nolaiza degunu un that is that, neizskatās, ka ciestu.

Es mēdzu ceļot pa provinci un vienreiz man metās virsū medību suns, kuram man nācās pūst kādas reizes 4, jo viņš riņķoja ap mani kā ap tādu mežacūku, skatoties kur kāda neaizsargāta vietiņa, kur mani noplēst. Bet beigās pipargāze uzvarēja.

Bet! Lai gan es vienmēr sākumā saimniekus brīdinu, lai paņem suni pie pavadas, savādāk pūtīšu, mani vienmēr ignorē, bet pēc pipargāzes iepūšanas paliek absolūti psihi un it īpaši vīrieši nāk man virsū un draud nosist. Tad ir jābūt gatavībā pūst arī saimniekam, bet nu tā fiziska sadursme ar cilvēku, tfu tfu, nav notikusi.
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on January 27th, 2022 - 09:12 pm
šausmas, es iedomājos tos psihos saimniekus, drebuļi pārņem.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Lacy F[info]panacea on January 28th, 2022 - 03:50 pm
pēc tam, kad man uzbruka tas medību suns un es viņu sapūtu, es aizbraucu tālāk ar velo un pēc brīsniņa man pakaļ dzinās tā suņa saimnieks ar auto. well, that was fun... not
(Reply) (Parent) (Link)