30 March 2020 @ 08:35 pm
 
ak, izrādās, ka es esmu visu izdarījusi nepareizi, esmu jau ieskaitīta neirotiķos un komentāri gandrīz tik daudz kā par "rīsiem maisiņā",
bet es piektdien, tikko!, piektdien ar šo pašu dakteri biju sazvanījusies un prasījusi, kas šogad notiek ar potēm, vai ir jēga braukt, un ko darīsim. un viņa man teica -
protams, ir jāpotējas, ir aktīvi jāpotējas pret visu, lai bez covida mēs nedabūtu citu slimību uzliesmojumus. brauciet jau pirmdien!
 
 
( Post a new comment )
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on March 30th, 2020 - 10:00 pm
Es tevi atbalstu gan jautājumā par rīsu maisiņiem (es lieku tērauda bļodiņā un kārtīgi uzirdinu), gan jautājumā par vakcinēšanos. Nu kad tad vēl?! Pārējiem baciļiem neviens nav paziņojis, ka vei, korona pirmā rindā, jūs pagaidiet.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]polija on March 31st, 2020 - 07:51 am
a kā tos pārējos (cilvēku pārnestos) baciļus tad nodos, ja vizi izolēsies? :D :D Cilvēks savās mājās nošķaudās un tgd piepeši (ne agrāk, kad visi stumdījās lielveikalos un sabiedriskajā, bet tieši tgd) tas bacilis pa durvju s''kirbu aizlidos līdz tavam durvju rokturim, tu viņu apgrābstīsi un viss gatavs - masalas klāt?
Lielākai daļai vakcīnu nu nav TIK drausmīgi stingri tie apraksti, ka reku TIEŠI 14 vai 30 vai ciktur dienas starpā jābūt. Da i dažām arī šķiet bija tā, ka nu nekas - nesanāca iepotēt šogad, var pēc gada, utt.. Tie vakcināciju plāni ir safest way, bet vnm var taisīt antivielu testus lai noskaidrotu, no kurienes to vakcināciju atsākt vai tml. Ērču encefalīts gan ir cits stāsts - tam piekrītu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on March 31st, 2020 - 12:28 pm
Redzi, man tuva persona tik ilgi atlika bērna vakcināciju pret garo klepu, jo tad puņķi, tad tas, ka beidzot norāva garo klepu. Un vēl 100 gadus diagnosticēt nevarēja, jo garais klepus mūsdienās ir tik reti sastopams.

Revakcināciju vēl jā, to varētu atlikt, bet, ja jautājums ir par pirmreizējo vakcināciju - ir jāpotējas.
(Reply) (Parent) (Link)