14 November 2019 @ 12:11 pm
 
dažas naktis viņš mostas tikai vienu reizi un es vienmēr paspēju sapriecāties, ka tagad, tagad mēs soļojam normāla miega ritma virzienā!
bet, aij, - drīz vien atkal divas reizes, un atkal neizgulēšanās maratons un atkal ne-iespēja pagulēt ilgstoši.
es, protams, saprotu, ka paši jau nu vainīgi, ielaidām, un tagad nāksies pacīnīties. bet nu. ak. šorīt krāsoju acis un tur nebija, ko krāsot.
 
 
( Post a new comment )
putnu novērotājs[info]_re_ on November 14th, 2019 - 06:08 pm
ā, jā, šitais ir slidenais gājiens, pareizi. var pienākt brīdis, kad mostās 5-8 reizes naktī, šausmām beidzoties tikai beidzoties pupošanai. been there done that. bet es nenovēlu un turu īkšķus
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]polija on November 14th, 2019 - 08:05 pm
nu mums beidzās kad es vnk biju gatava izlekt pa logu un vnk sāku mēģināt pati izgulēt pirmo savu miegu, lai bērns bļauj (respektīvi aizgāju otrā istabā, nopakojos ar austiņām, ausu aizbāžņiem, zem segas un zem spilvena, lai nedzirdētu, kamēr tobrīd vēl klāt esošā otrā pusīte cēlās un ucināja). Vnk man no tās 5x pa nakti mošanās bija jau tāda stadija, ka sapratu, ka, ja man nebūs manas 4h NONSTOP miega, es vai nu kādu nositīšu vai pati nositīšos.
Mums gan visu sačakarēja rota vakcīnas, jo 2us mēnešus bērns smuki gulēja pat 10-12h nonstop h pa nakti..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on November 15th, 2019 - 12:30 pm
jā, tas ir iespējams, ja blakus istabā neguļ viens viegli pamodināms gandrīz-trīsgadnieks.

(pagājušo nakti aizmigu midzinot, mazākais pamodās uz ēšanu tikai piecos, nu ko - man ir bijušas astoņas stundas nonstop miega :) )
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]polija on November 15th, 2019 - 04:00 pm
cool :)
Es šķiet pirmos pāris gadus pati modos pēc tām 4-5h augšā un tad, ja nebrēca, tad gulēju tālāk (bet tad gan, kad pamodos, ņēmu visas austiņas nost, lai vajadzības gadījumā dzirdētu).
(Reply) (Parent) (Link)