12 August 2019 @ 11:39 am
 
Lubāna mitrāja informācijas centram, kas atrodas starp Lubāna ezeru un mitrāju uz garā dambja, otrajā stāvā ir mazas istabiņas, ko viņi dod uz īri. nu bet tā ir pasaka. tur ir terase, tur ir daudz bezdelīgu, tur viss ir brīnišķīgi. un saulriets šūpuļkrēslā. lēti, pa nakti bijām vienīgie (protams, kopā ar putniem). gribējās vienkārši ieteikt. ja nu jums sanāk. bet mēģiniet tā, lai sanāk. jo Lubāns ir lielisks. liela salda jūra, garšīgas zivis, šmakovka.
pēc mitrāja pienāca diennakts ar lielākajām lietusgāzēm, ko pavadījām Arendoles muižā, tikai ēdām un lasījām un pētījām muižu. un ēdām un lasījām un pētījām muižu. slow livings, kā saka.
to noslēdza mierīgs, bet piesātināts Sansusī (organizatoriskā puse ar katru gadu arvien švakāka un nepieklājīgāka, bet nu. kaut kā pieveram acis).
 
 
( Post a new comment )
vilibaldis: taisni kā es[info]vilibaldis on August 12th, 2019 - 11:44 am
Saki, ka Sansusī var būt vēl neorganizētāks kā pērn?
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on August 12th, 2019 - 11:48 am
jā un nē. bija mazāk cilvēku, tāpēc ēdināšanas feilu nebija (lai gan mēs principiāli neēdām Terapijā, kā liela daļa mūsu draugu), bet bija citi.
sajūtāmies ļoti negribēti, es nesaprotu, kāpēc Siliņam ir ideja, ka nekomerciāls nozīmē slikti attiekties pret skatītājiem. tas, ka festivāls kļūtu tāds pārredzamāks, saprotamāks, nenozīmētu tā nāvi. bet nu to laikam neieskaidrot.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Santa[info]santa_be on August 12th, 2019 - 12:20 pm
Tu par to kavēšanos?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on August 12th, 2019 - 12:23 pm
ne tikai. trūkst tur sajūtas, ka apmeklētājs ir gaidīts. ja apmeklētājs ir pirmo reizi, piemēram, viņš vispār jūtas kā muļķis.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Santa[info]santa_be on August 12th, 2019 - 12:30 pm
hm , kādā ziņā?

Manas pretenzijas:

- labus kokteiļus no ze foods, nomainījis jāgeris. ja jau feinšmekeri, tad davaj feinšmekojam
- tā dejas izrāde. Tur daudzi cilvēki nezināja, ka tas nozīmē 6km pastaigu turpatpakaļ. Redzējām vecāku kundzi, kas izsamisusi jautāja - "tiešām jāiet atpakaļ pašiem". Vēl, lai gan pasākumā bija ļoti ļoti ļoti daudz vecāku ar bērnu ratiem, nebija info ka telpa nebūs pieejama ar ratiem. Aija bija ļoti priecīga :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on August 12th, 2019 - 12:52 pm
nu, neiet pēc programmas, nekur nav festivāla kartes, kavējas koncerti, nepaskaidrojot. un nevis šādi tādi koncerti, bet, piemēram, svētdienas rīta bērnu koncerts. tie sīkie var mierīgi nosēdēt divdesmit minūtes un ja šīs minūtes ir gaidīšanas minūtes, tad pašam koncertam, khm, spēka nepietiek :) vai bērnu vakara koncerts nokavējas par 50minūtēm. 50!

man patīk noslēpumainība un pārsteigumi, bet to visu var saglabāt, nedaudz ļaujot apmeklētājiem spriest par savu laiku un to plānot.
(Reply) (Parent) (Link)
...[info]malfor on August 12th, 2019 - 12:28 pm
Kāpēc principā neēdāt Terapijā?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
austra[info]au on August 12th, 2019 - 12:53 pm
man pagājušo gadu bija tāda kā saķeršanās jeb nevienā brīdī es nedabūju siltu ēdienu vai ēdienu, kur nebūtu kāda feikā gaļa, tāpēc šogad bijām bruņojušies ar pārtiku visām dienām paši. un ja jau bruņojušies esam, tad kāpēc gan ēst Terapiju :)
(Reply) (Parent) (Link)
Ūūlę[info]chimera on August 12th, 2019 - 11:50 am
Jā, bet kad es tur braucu garām, bija nibukots, like, mēnesi uz priekšu!
(Reply) (Thread) (Link)
austra[info]au on August 12th, 2019 - 11:52 am
o, ja, žēl! mēs nobukojām nedēļu iepriekš un mums nebija kaimiņu. bet brauciet vēl! ir vērts vienkārši tāpat tur aizbraukt. kad var dabūt nobukojienu :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Ūūlę[info]chimera on August 12th, 2019 - 11:53 am
Brauksim, kur liksimies :)
(Reply) (Parent) (Link)